Fotbal juniori

Ineul a pierdut orice șansă de calificare în finala juniorilor A1 după eșecul cu Aiudul





Ca și anul trecut, drumul lui CS Ineu se oprește în faza semifinală a juniorilor A1. În această seară, echipa lui Cristi Sculici a bifat al doilea insucces la rând la turneul de la Aiud, de data aceasta chiar în fața echipei gazdă.

După 0-0 la pauză, cu ocazii bune și de partea ineuanilor, prin Todoran, Jurj sau Belei, „albanezii” Scrobotă (52) și Bodoga (59 și 76) au decis câștigătoarea: 3-0. „După ce a fost curajos în prima parte, portarul nostru de 13 ani nu a prins cea mai bună repriză, însă, bineînțeles, nu e doar vina sa. În general, la acest turneu am întâlnit echipe mult mai mature și mai masive decât a noastră, cu jucători aflați la limita de vârstă (n.a. 2000), pe când majoritatea jucătorilor noștri sunt născuți în 2003. Încercăm să încheiem pozitiv turneul în fața Zărneștiului, deși adversarii vor fi mai motivați, având șanse la calificare, în timp ce noi avem ceva probleme de lot. Portarul Bîtea s-a accidentat, iar Ciurdaru e suspendat”, a spus antrenorul Sculici.

Tulcan – Kotroczo (Petrehele), Karmanoczky (Narsesovici), Șerban, Țica (Dănilă) – Dodu (Tărșan) – Jurj, Belei, Ciurdaru (Sztulianek), Todoran – Adamcsik a fost echipa folosită de CS Ineu în această seară.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button