UTA AradzTOP ARTICOLE

Puşcaş şi-a încheiat conturile cu Petrolul şi a devenit noul „închizător” al UTA-ei: „Sunt onorat, cred foarte mult în acest proiect”





Mijlocaşul despre care vorbea Laszlo Balint în urmă cu trei zile după ratarea împrumutului lui Ovidiu Bic de la CS Universitatea Craiova este Cristian Puşcaş. Mutarea s-a oficializat astăzi, după ce fotbalistul de 25 de ani şi-a încheiat conturile cu Petrolul Ploieşti. Pentru „lupi” a jucat în 15 meciuri, în toate ca titular şi a marcat patru goluri. Pentru gruparea „roș-albă” a semnat până în vara anului 2021.

Fotbalistul e născut pe 29 ianuarie 1994 la Reghin, iar anii junioratului i-a petrecut în curtea clubului Steaua București. De aici, în palmaresul său figurează un titlu de campion și o Supercupă a României, plus debutul în Europa League. A mai jucat la Gloria Buzău, FC Clinceni, Academica Argeș, Metalul Reșița sau Dunărea Călărași (promovare plus prezențe în Liga I), dar și în Islanda, la gruparea KF Fyardabyggd.

A doua jumătate a stagiunii trecute a petrecut-o la Petrolul Ploiești. „Sunt onorat că am ajuns la un club de talia UTA-ei, Campioana Provinciei. Cred foarte mult în acest proiect, în oamenii de aici și sunt convins că împreună vom realiza lucruri importante!”, sunt primele cuvinte ale fotbalistului în noua sa calitate, cea de utist.

Fotbalistul a semnat contractul cu „roş-albii” la Bucureşti, în prezenţa impresarului Bogdan Apostu şi antrenorului arădenilor, Laszlo Balint. „Cristi Pușcaș este un jucător foarte important pentru acest nivel, cu valoare certă și confirmată, are experiență la echipe care au luptat pentru promovare, precum Dunărea Călărași, sezonul în care au și reușit promovarea, sau Petrolul Ploiești, în sezonul recent încheiat. Mă bucur mult că am reușit să îl semnăm pe Cristi, nu au fost ușoare negocierile, iar aici aportul cel mai important îl are Bogdan Apostu. În plus, poziția pe care joacă Cristi, mijlocaș defensiv, este una pe care o doream acoperită. Avem în continuare discuții pentru alți doi-trei jucători de profil ofensiv, sper ca până la sfârșitul săptămânii să avem și finalitate la aceste discuții”, a declarat Balint pentru uta-arad.ro.

Până acum UTA a făcut cinci achiziții, dar Pușcaș e primul mijlocaș de meserie sosit în această vară la Arad. Ceilalți jucători prezentați deja de arădeni sunt: Florin Iacob (25 de ani, portar, ex Metaloglobus), Bogdan Stancu (25 de ani, fundaş stânga, ex Sportul Snagov), Marius Tomozei (28 de ani, fundaş dreapta sau stânga, ex Metaloglobus), Florin Ilie (26 de ani, fundaş central, ex Sportul Snagov) şi Valentin Buhăcianu (25 de ani, atacant, ex Aerostar Bacău).









20 comentarii

  1. Incetișor, dar sigur, se conturează un lot valoros, urmează ca antrenorul să-i omogenizeze și să-și impună filosofia de joc până la startul primului meci oficial.
    Bine ai venit la noi, Cristi!

    0
    0
  2. Bun jucator Cristi Puscas, o alegere foarte buna pt. UTA. Asa mai zic si eu jucatori pt. UTA.,avand o sansa mare de a promova !!! Iti doresc mult succes la UTA. Cristi Puscas , FORTA UTA UTA UTA , sa fie intr-un ceas bun !!!

    0
    0
  3. Acum doar avem nevoie de Domide ,Birau, Pojoni,Leleter,Purima,Mircea Leac ,Broshovski,Petescu Axente ,Oto si Kun

    0
    0
    1. @Teddy g…vorbesti de nume sacre,la care imi tremura degetele ca sa fie pomeniti…
      Mi-ar place si mie aceste nume…dar din pacate….IN VECI!AMIN!

      0
      0
  4. La o mica sueta,la ultima etapa…Florian Voinea,spunea ca nu prea am avea voie sa-l ratam pe acest Puscas,Cristian….Iata-l inrolat!Bravo!
    Sunt cat se poate de obsesiv optipimist de aceasta data!
    HAI UTA!

    0
    0
      1. Iar incepi?Serios acum….Ce vrei sa spui?Ca a jucat Hlistei la pariuri impotriva UTA-ei?Nu esti sanatos la cap…@utist…Pe bune acum…

        0
        0
  5. Daca va veni si Hlistei, bine daca nu ,asta este UTA. are destui jucatori buni in momentul de fata ,UTA. nu va sta la infinit dupa el !!!

    0
    0
  6. Uta are merchenari nu jucatori buni citi sint din Arad sau din inprejurimi care sa stie ce inseamna Uta

    0
    0
  7. Teddy g,sa stii ca s-a incercat si varianta asta pe care o spui tu cu jucatori numai din Arad si din inprejurimile judetului dar a fost un esec asa ca, acesti jucatori care au venit la UTA. si care vor mai veni, vor face treba foarte buna sub conducerea antrenorului LASZLO BALINT !!! Fi optimist ,nu mai fi asa de pesimist !!!!

    0
    0
    1. @Nelu Targoviste…dragul meu suporter….cheia este acum APOSTU!Asta e realitatea…Garantat ca nu este chiar asa simplu….o mana spala pe alta si ambele fatza…Sper ca ai inteles mesajul meu…
      HAI UTA MEA!

      0
      0
  8. Nu am incredere in jucatori ca ne am mai fript!am incredere in laslo balint sa vedem daca va reusi sa faca o echipa pt ca depinde tot de antrenor de cum stie sa ii motiveze!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button