National Sebis

Edi Cornea a ajuns în sfârșit la Sebiș, juniorul Mario Codrea a semnat și el cu Naționalul





Surpriza plăcută a finalului de campionat în eșalonul trei începe să se miște pe piața transferurilor. Ieri, în prezența primarului Radu Demetrescu și a antrenorului Cristi Todea, doi fotbaliști și-au pus semnăturile pe contractele cu Național Sebiș.

Unul dintre ei s-a mai pregătit cu gruparea de pe malul Crișului Alb și în iarnă, dar a fost nevoit să se întoarcă la Avrig. Acum, însă, Eduard Cornea (foto) a devenit liber și va lucra în sfârșit cu Todea. Fundașul de bandă stânga are 22 de ani și este fiul fostului utist, Sorin Cornea și acoperă un post deficitar după despărțirea „alb-albaștrilor” de Dărăban.

Cealaltă achiziție se numește Mario Codrea, de 18 ani, mijlocaș central provenit de la juniorii Unirii Alba Iulia. Este fratele mai mic al atacantului de 20 de ani al Avrigului, Marian Codrea, care e dorit și el de sebișeni, dar care va fi  mai întâi testat de Cosmin Petruescu, la divizionara secundă, ASU Poli.

În fine, Naționalul i-a pus un contract pe masă și portarului Roberto Bodea, dar acesta studiază încă ofertele de la Liga 2-a, iar cea a Universității Cluj chiar îl tentează. Cert este că sebișenii au nevoie ca de aer de achiziții, după ce s-au despărțit de mai mult de jumătate dintre componenții lotului care au terminat pe locul 6 precedenta ediție a Ligii a 3-a.









9 comentarii

  1. In mod normal ii platim cu bani ! Adica au un salar stabilit prin contract ! Sunt din bani publici, fii linistit, nu din banii vreunei persoane fizice !

    0
    0
    1. Surpriza vor avea fotbaliștii cum au mai avut și alții. De ce nu le spune Todea ca la voi se joaca din plăcere????? Findca e disperat ca nu îl vrea nimeni și atunci prostește lumea!

      0
      0
  2. Ați distrus tot ce a fost frumos acolo. Ați gonit oamenii de valoare și care au făcut ceva vizibil pentru club. Copiii erau altfel văzuți. Au mers în Franța cu antrenor și președinte. Acuma ce aveți? Antrenor fără echipa. Fotbal fără bani. Ați adus un antrenor începător după ce l-ați făcut sa plece pe cel de valoare. Păcat de atâta investiție. Lăsați orașe mult mai mici sa se audă de ele fiindcă sunteți încuiați la minte. Rușine!

    0
    0
  3. Ai mare dreptate Dan. Ma tot gândesc de ce a hotărât primarul sa îl tina pe Todea când putea atât de ușor sa scape de el.

    0
    0
    1. ultima oara cand dau explicatii …
      1. Todea, daca scrie pe sportarad, o face cu numele lui pentru ca este om de caracter.
      2. Todea are contract cu Sebis pana in vara viitoare.
      3. Cojocaru a lasat echipa dupa vreo 9 etape in turul campionatului si a plecat la Liga a doua, a fost sansa lui si optiunea lui, nu l-a dat nimeni afara.
      4. NU MAI TOLEREZ ATACURI SI JIGNIRI LA ADRESA NIMANUI. Clar? Respectati pe toata lumea, respectati munca antrenorilor, jucatorilor, conducatorilor si a altor cititori care isi exprima pareri in mod civilizat. Nu este curios nici un om serios de fotbal sa citeasca prostiile si atacurilor unor anonimi care mai mult ca sigur nu ar plati bilet ca sa vada un meci de fotbal. Stiu ca toti sunteti antrenori, jucatori si conducatori si ati face mult mai bine treaba in locul lor, dar e mai comod sa va bateti joc scriind prostii la adresa lor. Nu suntem obligati sa va citim, voi sterge tot ce iese din bunul simt, fara alte explicatii.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button