UTA Arad

Bustea ar putea fi noul „decar” al UTA-ei: „Vom face tot ce ține de noi pentru a promova încă din primul an”





Chiar dacă și Laszlo Balint a recunoscut deja că locul din spatele vârfului ar trebui să-i aparțină de drept David Miculescu, penultima achiziție a UTA-ei îi face concurență serioasă internaționalului de juniori. Sorin Bustea spune că cel mai des în cariera sa a evoluat pe poziția coordonatorului de joc, iar numărul 10 îi este familiar. Și azi, la prima mișcare a verii, și-a luat un tricoul de antrenament cu 10 și speră să fie desemnat noul decar utist.  „Pe oriunde am fost am avut numărul 10. Este un tricou greu, dar mă simt foarte bine cu el. Cel mai mult am jucat în spatele vârfului, dar voi evolua oriunde vrea <<Mister>>. Mă descurc și în benzi, dar și ca atacant la nevoie”, se prezintă fotbalistul de 24 de ani.

Asemenea unui decar, Bustea își asumă responsabilități și nu-și ascunde intențiile în tricoul Campioanei Provinciei. „Sunt foarte bucuros că am ajuns la Arad, știu că aici oamenii sunt foarte serioși. Mi-a plăcut mult proiectul de aici, ce presupune promovarea, sper să ne atingem obiectivul. Vom face tot ce ține de noi să o facem încă din primul an. Ar trebui să ne fie mai ușor având în vedere că reprezentăm un club mare în fotbalul românesc și  vom avea susținerea fanilor. Dar, campionatul ce urmează va fi extrem de dificil, sperăm să fim cât mai sus. Vom avea adversari foarte tari, cred că Rapidul este o candidată clară la promovare, dar mai sunt și Chiajna, U Cluj și FC Argeș”, a mai crede mijlocașul ofensiv ce a semnat contractul cu arădenii în urmă cu 4 zile.

Sportul Snagov și Daco-Getica București sunt celelalte divizionare secunde la care Bustea a evoluat înainte de a veni la UTA.

 









2 comentarii

  1. ITI DORESC MULT SUCCES SORIN BUSTEA LA NOUA TA ECHIPA UTA. ARAD SI SA NE IINDEPLINESTI ALATURI DE COLEGII TAI DIN ECHIPA, PT. TOATA SUFLAREA SPECTATORILOR ,A FANILOR ATAT ARADENI CAT SI DIN AFARA JUDETULUI SI DE PESTE HOTARE CARE DORESC DIN TOT SUFLETUL DE ATATIA ANI DE AMAR, SA ADUCETI BUCURIA CEA MARE DE A PROMOVA UTA. IN LIGA1a UNDE II ESTE LOCUL !!! NU VA FI USOR DAR NUMAI PRIN UNITATE SI SERIOZITATE SE VA PUTEA ATINGE ACEST SCOP !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA , HAI BAIETII !!!

    0
    0
  2. Daca Bustea isi va asuma tricoul greu,acel numar 10….inseamna ca posibil sa vedem ceva nou….De ce nu?De foarte multi ani,UTA nu joaca cu un coordonator de joc,consacrat….
    Ultimul a fost Manaila,cu acest rol….Mai era pe undeva Bogdan Mara….filtrant de pase la adresa,pe ceafa…Mai avem nevoie clara de un atacant de careu…Roman,strain….cum ar fi….
    Exista clar 2 piese care se doresc inca resuscitate…Stahl si Coulibaly…Primul cu potentzial,investit foarte mult in el,dar de portzelan,iar Coulibaly de vanzare….
    Interesant…..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button