Crisul Chisineu-Criș

Crișul a pus mâna pe un fost polist: Birău – variantă pentru benzile „alb-albaștrilor”





Gruparea care în urmă cu un an promova în Liga 3-a, după barajul cu Bustuchinul, încearcă să țină sus ștacheta. După un loc 3 în pauza de iarnă, Crișul a alunecat până pe 7 la finalul stagiunii, multitudinea absențelor din lunile martie și aprilie cântărind greu.

Sezonul următor se dorește mai bun, iar Adi Abrudean a umblat destul de mult la lotul de jucători. Până astăzi, achizițiile au atins cifra 5: portarul Zamfir, fundașii Calvin și Onuțan, mijlocașul Mărmăneanu și atacantul Vasinc. Dar, în această după-amiază a venit și semnătura lui Alexandru Birău, un fotbalist de bandă, care poate evolua atât la mijlocul terenului, cât și în defensivă. „Vorbim despre un fotbalist polivalent, care are la bază cunoscuta Școală Banatul și care a evoluat cu Poli în Liga 2-a. În returul sezonului trecut a evoluat constant bine și la Dumbrăvița, e un jucător care va crește nivelul echipei”, susține Daniel Cherecheși, managerul celor de la Crișul.

Birău are 25 de ani și a evoluat în special la formații din județul natal, Timiș: Flacăra Făget, ASU Poli și ACS Dumbrăvița. Farul și Poiana Cîmpina sunt formațiile la care mijlocașul a jucat departe de casă, dar fotbalistul a avut o aventură și în străinătate, la austriecii de la Union Bad Hall.

„Știli” mai așteaptă răspuns și de la Gabi Siminic, pe care-l consideră o „piesă” importantă în angrenajul său, iar campania de achiziții a „alb-albaștrilor” s-ar putea încheia la începutul săptămânii viitoare cu un mijlocaș ofensiv. Reunirea Crișului e prevăzută pe data de 7 iulie.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button