Liga a 2-a

Fundași centrali arădeni pentru CSM Reșița: Manea și Vasiu au șanse mari să joace pentru nou promovata din Valea Domanului





Revenită pe scena eșalonului secund a fotbalului românesc după o luptă la „baionetă” cu Șoimii Lipova, CSM Reșița a început campania de achiziții chiar cu elevi de-ai lui Flavius Sabău. Primul nume bifat a fost cel al mijlocașului Cristian Poiană, care, astfel, se întoarce în Valea Domanului după doar două sezoane. Apoi, de astăzi, sub comanda lui Leontin Doană ajunge și fundașul Bruno Vasiu, fotbalist al generației 1997-1998 de la Atletico, care a petrecut câteva sezoane bune și la Viitorul Constanța.

Dar, la reunirea de ieri a „rosso-nerilor” a participat și Alexandru Manea. Fostul căpitan al UTA-ei a fost recent informat că nu mai e nevoie de serviciile sale în „alb-roșu” și s-a înțeles verbal cu conducerea reșițeană. Așadar, există șanse bune ca noul cuplu de fundași centrali al bănățenilor să fie arădean Manea – Vasiu, deși fostul utist se descurcă și în banda dreaptă sau ca „închizător”.

La primul antrenament al verii la Reșița a participat și un alt arădean, Dorin Toma, însă nu este exclus ca acesta să aleagă o altă destinație în zilele ce urmează.









3 comentarii

  1. Mi-e greatza de acest Lolea,,,,Pur si simplu….Trebuie recuzati pe campionatul viitor acest Lolea,observator,si acel Haidiner…,din start….pe aceeasi mana….Nu au ce cauta in campionatul aradean…Trebuie interzisi,din start!Ma defechez pe ei….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button