UTA Arad

Balint apelează și la Deta, juniorul utist vine după un sezon reușit la Cermei! UPDATE: Gavrilă a fost declarat liber de contract





Utiștii bifează în această seară cel de-al treilea antrenament sub comanda lui Laszlo Balint și a colaboratorilor săi. Dacă la reunirea de marți au fost prezenți 22 de fotbaliști, în fiecare zi s-a mai adăugat unul. Ieri și-a reluat pregătirea și portarul de 17 ani, Paul Opric, pentru ca de astăzi să se alăture lotului utist și Rareș Deta.

Fotbalistul născut în anul 2000 vine după un sezon reușit în Liga 3-a, la Gloria Lunca Teuz Cermei, unde a jucat în special în banda stângă. La unele partide, Radu Anca l-a utilizat chiar în linia de fund, iar intenția lui Balint pare aceeași. Ionuț Gavrilă are depus de ceva timp un memoriu și, dacă are câștig de cauză, e nevoie de un alt fundaș stânga Under 19 în lot.

Altfel, achiziția ce urmează a fi făcută la capitolul mijlocași ofensivi va fi îndelung cântărită de utiști. „Lotul e aproape complet, cine va mai veni, unul, maxim doi jucători, trebuie să aducă un plus clar. Așadar, cântărim bine variantele avute la dispoziție, nu ne grăbim, căci nu vrem să luăm jucători doar pentru a fi la număr”, a afirmat Balint.

Utiștii vor mai efectua o ședință de pregătire și mâine, la ora 11, aceeași la care sâmbătă vor disputa, la Sânnicolau Mic, primul test al verii cu CS Ineu.

UPDATE!

Între timp, pe site-ul Federației Române de Fotbal s-a publicat decizia Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor din 25 iunie, prin care fundașul Ionuț Gavrilă e declarat liber de contract ca urmare a faptului că nu și-a încasat la timp salariile la UTA. Din informațiile noastre, fundașul stânga originar din Movila (județul Ialomița) ar avea o ofertă concretă de la divizionara secundă, Dunărea Călărași. Deocamdată este încă la Arad și asta pentru că „oficialii” utiști au drept de recurs la decizia CNSL, pe care v-o prezentăm mai jos:









23 comentarii

  1. Văzut ca o speranță și apoi pierdut ca o umbrelai in tramvai !! Probabil că mulți. doresc diploma de fotbalist din Arad și apoi merg singuri mai departe. Numai că la fotbal se și investește și plecarea pe gratis ,mai ales la cei cu perspective ,lasă un gust amar Păcat. !!

    0
    0
  2. Pacat ca spre deosebire de Gica Hagi care vede viitorul fotbalului in tinerii juniori , patronul celor de la Atletico prefera elefantii ( Grigorie, Ciuca ,Grahovac ) care i-au tras o teapa babana !!! Nu a invatat nimic din asta. Bine ca le-a dat elefantilor mii de euro si nu-i capabil sa platesca cateva sute de lei unui copil adus de la centrul de excelenta Tg Mures si recomandat de Dan Stupar, junior de lot national. A mai pierdut UTA destui tineri talentati datorita gandirii ” sclipitoare ” a lui mister Meszar ( Ionut Tanase, Dorin Toma, Amir Jorza si multi altii ). PACAT !!!

    0
    0
    1. Paul67 și ce au demonstrat la Uta cei enumerați de tine???sa zicem ca Toma,nu a avut suficient timp sa demonstreze,dar referitor la Jorza și la Tanase,eu cred ca ai memoria scurta,și nu îți mai amintești cum jucau când jucau la noi…..și ca sa vezi ce scule de fotbaliști sunt amândoi,cei pe care ii regreți tu,au ajuns amândoi la liga a 3-a…..deci???deci hai sa mai dam crezare și conducerii,ca nu sunt chiar pe lângă fenomen,cum sunt unii care comentează pe aici….

      0
      0
  3. Pacat UTA a investit in el . Ce sa faci daca este mai tare comuna Calarasi ca orasul Arad .Daca vrea sa ramina UTA are nevoie de el. Oricum mai dureaza putin si se schimba fortele in fotbalul romanesc

    0
    0
  4. HAI R O M A N I A !!! HAI BAIETII !!! HAI DENNIS MAN CU GOLUL, LA FEL SI ADI PETRE !!! Meci foarte greu ,poate ii batem pe nemti !!! Romania, Romania, Romania , Romania, Romania, Romania !!!

    0
    0
    1. Cu părere de rău, Man a fost unul dintre cei mai slabi jucători români la turneul ăsta, nu știu ce-i cu el.

      0
      0
      1. tactica impusa de radoi l-a fortat tot timpul sa vina la dublaj, nu a avut prea multa libertate de miscare.

        0
        0
  5. Și între jucători e o întrecere. Ochii impresarilor au urmărit și pe MAN ,pe Hagi și aproape toată echipa . Ei nu sunt încă o națională cu lot închis și niște realizări . Sunt în perioada în care fiecare ,deși nu pare ,,au ambiții proprii. La Man a contat și prima schimbare ,,cu un joc mai slăbuț ! Contează clubul și randamentul pe care îl va da acolo. unde va merge în străinătate. Cum a reușit Petre . Și cum sperăm că va fi Miculescu ,după o promovare in A a UTA-ei. !!! Pe ansamblu întrecerea nu a fost de multe stele ,la aceasta contribuind calendar încărcat ,jocuri obositoare plus caldura tropicala..Românii nu pot fi pe stadioane la noi și pentru că jumătate din tara locuiește în Europa. !!

    0
    0
  6. Felicit jucatorii pt. jocul din prima repriza, repriza2a au cazut fizic si psihic si le-a fost fatal !!! Nemtii au fost mai buni ,mai omogeni intre ei, circula mingea foarte bine si fizic si psihic ,nu mai vorbesc !!! Peste toate astea, baietii merita multe felicitari pt. parcursul in semifinale !!! Bravo lor !!! Despre MAN ,ce sa zic, cred ca nu a fost in cea mai buna forma a lui , a jucat binisor ,ar trebui sa aiba mai mult tupeu in joc ,mai multa personalitate in joc, asta este, il felicit pt. performanta facuta !!! Pacat ca, ADI PETRE nu a putut juca mai mult !!!

    0
    0
  7. Eu ,pur si simplu nu pot sa pricep?Poate ca imi explica cineva,pe intelesul meu de idiot,de necunoscator al fenomenului…..Aduci juniori in afara de cei crescuti aradeni,le asiguri cazare,masa,scoala,ba le mai si platesti grila de formare,ii duci sus….debuteaza la echipa de seniori si chiar cu brio,in spetza acum Gavrila care chiar ne-a placut cum s-a miscat,dar devine liber de contract?Inseamna ca inotam in mocirla…Doar trambulina este UTA!Oare ce spune nea Sandu Gaica?As vrea sa-i stiu parerea…Macar a dansului,obiectiva…..
    UTA si ATLETICO produc jucatori pe banda rulanta si ulterior,nu stiu cum face Mama Omida,dar dusi sunt….Oare ce se intampla?
    Nu vreau sa fac comparatii,pentru ca nu ar fi cazul….dar cum Mama Ma-sii(RIP) face Hagi ca pe cei pe care nu se bazeaza imediat,reuseste sa-i imprumute totusi la un nivel bun de performanta?Ai nostri pleaca gratis….Frustrant….Rau de tot!

    0
    0
    1. it explic eu, simplu,: UTA nu ia platit salariile 300 ron pe luna atat si mai sint si alti ca el ,mai toata grupa favoritului tau Gaica, UTA plateste la cine vrea , la cei noi veniti ,bani la semnatura iar alti care au restante cu lunile nu -i baga in seama , mai sint” pilosi” sau favoriti si restu dumnezeu cu mila , adica sclavie ,daca esti junior esti tratat cu dispret , vezi si comenturile de pe acest site , multi cunoscatori si specialisti in fotbal, cum ar fi educatul si manieratu ‘CALIN’ care la randui este si el o progeniitura provenita din parinti probabil frustrati si care poate are si el progenituri care il va face si pe el mai tarziu frustrat, sa-i de-a dumnezeu sa fie si el tratat la fel la locul de munca sa isi ia bani din an in paste si sa fie si el tratat si criticat la fel cum critica si el cu non-salanta aici pe site , acesti copii sint mintiti cu nerusinare de catre cei din conducere si antrenori lor pana la infinit, crestem copii ca sa -i dam imprumut la alti doar mai ciupim ceva banuti sau liberi de contract, cei care au venit acum la UTA credeti ca au venit pe ochi frumosi? numai credeti tot ce spun cei de la UTA ca nu e chiar asa , sint o gramada de restante si memori care sint urgente , acest balamuc nu se va termina niciodata din pacate.

      0
      0
      1. Na….nu inteleg totusi si nu ma bag….Scuze….Gaica nu este favoritul meu neaparat,nu stiu de unde ai scos-o,dar il apreciez pentru munca depusa in pepiniera…Maxim respect!
        Cunosc foarte bine aspectul restantelor salariale,cat de mici ar fi ele si tot mereu glontul pe langa ureche,dar nu imi permit sa comentez,pentru ca ar trebui cunoscute parerile ambelor parti,oficial….
        Noua sa ne fie bine!Hai UTA!Doamne ajuta!

        0
        0
    2. Nu poți totuși să umfli de bani niste promisiuni ,mult timp incerte. Minutele de jucat la UTA sunt tot bani !!! Și nu putini Multi tineri sunt ținuți de părinți la un sport ,cu multe sacrificii Ia întrebați pe tatăl lui Halep citi bani a împrumutat ,sa o ducă la turnee, unde la început nu lua nici un euro !!! E adevărat că te poți trezi în ultimul moment că cineva profita și îl poate lua. Tot adevărat că se joaca la doua capete. Bani mai mulți la unii ,putini sau deloc la alții. Aia cu deloc sunt riscuri asumate ,și cum ați observat ,criticata conducerea de mai toată lumea .!!

      0
      0
      1. Astea nu ai de unde sa le stii matale….Speculatii doar…Hagi si tatal Simonei neaga acel imprumut de bani….ca sa o lanseze in elita tenisului….
        Copii impinsi de catre parinti,cu de-a sila…..niciodata nu vor iesi sportivi de performanta….NICIODATA!Si va rog sa notati acest aspect….Si motivez acum…..Manjii astia U21,ai lui Radoi,care mi-au umplut pieptul de mandrie,nu au fost selectati pe pile,bani si relatii,impresari sau patroni,gen neamurile Behhacli,Prodanca,etc,ca si pana acum….Asta trebuie vazut realistic!Maxime respecte si felicitari!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button