Progresul Pecica

Țapoș merge lângă Stupar la Pecica, campania de achiziții demarează după banchetul de sâmbătă





Progresul Pecica a devenit a cincea divizionară terță arădeană după dubla victorie, 2-1 și 1-0, în fața hunedorenilor de la Retezat Hațeg. Imediat după încheierea disputei din Țara Hațegului, „principalul” Dan Stupar a afirmat cu subiect și predicat că are nevoie de întăriri și la nivelul staffului tehnic. Iar alegerea a venit, oarecum, natural în persoana lui Dan Țapoș.

Încheindu-și mandatul de antrenor cu portarii la prima echipă a UTA-ei, Țapoș este pe cale să accepte chemarea fostului său coleg de pe banca tehnică a „roș-albilor”, din sezoanele 2010-2012. La început, Dan Stupar și Dan Țapoș au fost „secunzii” lui Ionuț Popa, alături de Roland Nagy, pentru ca apoi acesta din urmă să devină „principal”. Apoi, valorosul antrenor cu goal-keeperii e legat și sentimental de Pecica, atâta timp cât a fost echipa de la care s-a retras din activitatea de fotbalist. Se întâmpla în anul 2000, după trei ani petrecuți în Liga 3-a în tricoul West Petromului, cu un sezon înainte apărând poarta pecicană în celebrul meci de Cupă cu Steaua.

Așadar, de la începutul lunii iulie, când Progresul își încheie scurta vacanță de vară, Țapoș ar trebui să-și înceapă munca de „secund” la gruparea „galben-albastră”. „E adevărat, am avut deja discuții cu cei de la Pecica și, într-adevăr, sunt șanse mari să-l ajut pe <<Stupi>> în noul sezon. În paralel, rămân să mă ocup și de portarii Academiei UTA, dar și de cei de la Atletico”, ne-a mărturisit Dan Țapoș.

Altfel, conducerea pecicană și-a schițat în mare strategia pentru noul eșalon fotbalistic, iar antrenorul Stupar și-a fixat și țintele pentru campania de achiziții. Însă, mutările se vor face efectiv de abia după banchetul de sâmbătă seara când pecicanii își vor primi și ultimul salar din sezonul recent încheiat. Și tot până atunci „eroii” promovării, care din diferite motive se gândesc că nu ar putea face unui program de antrenamente și jocuri croit pentru Liga 3-a, se pot gândi dacă acceptă sau nu prelungirea înțelegerii cu Progresul.









Un comentariu

  1. La începutul lunii Iulie, când Progresul își încheie scurta vacanța de iarna! Pe când vacanța de vara?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button