Pariuri sportive, gaming și casino

Liga 1 2019/2020 în oferta caselor de pariuri





FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Viitorul și Dinamo sunt, în această ordine, favoritele bookmakerilor pentru câștigarea Ligii I în sezonul 2019-2020. 

Prima surpriză e reprezentată de ordinea celor două mari favorite: FCSB este creditată cu mai multe șanse decât CFR, în contextul în care echipa patronată de Gigi Becali nu s-a întărit, ci mai degrabă a slăbit, cel puțin la nivelul băncii tehnice, iar campioana en-titre a adus câțiva jucători interesanți și l-a păstrat pe Dan Petrescu.

Cote la pariuri câștigătoare Liga I sezon 2019-2020

FCSB – 2.15

CFR Cluj – 2.40

Universitatea Craiova – 10.00

Viitorul Constanța – 15.00

Dinamo București – 25.00

Prin predicțiile lor, agențiile de pariuri sportive online se așteaptă la o luptă pentru titlu în doi. A treia favorită, Universitatea Craiova, este la „distanță” mare. 

O altă surpriză este prezența lui Dinamo între primele cinci favorite, având în vedere faptul că în „Ștefan cel Mare” s-a produs un nou „cutremur”, Rednic fiind demis și o parte din jucătorii aduși de el fiind îndepărtați.

Iată situația celor cinci echipe care se pot lupta pentru câștigarea campionatului următor, în momentul în care scriem aceste rânduri:

FCSB

 

„Gurile rele” spun că Gigi Becali și-a numit un nou secund: Bogdan Andone i-a luat locul lui Mihai Teja pe banca tehnică. Profesional, numele noului principal nu spune nimic, B. Andone fiind ajutorul lui Teja în stagiunea precedentă. De aceea, perspectivele pentru următorul sezon sunt sumbre.

La nivelul lotului, cea mai importantă plecare este a lui Teixeira, căruia nu i-a fost prelungit contractul.  O venire cu impact pentru primul „unsprezece” poate fi cea a mijlocașului defensiv Oaidă. În rest, nimic important. Olaru va fi lăsat să joace pentru Gaz Metan Mediaș în sezonul 2019-2020, pentru că este inflație de jucători ofensivi în lot.

Veniri: Răzvan Oaidă (de la FC Botoșani), Claudiu Belu (de la Astra), Darius Olaru (de la Gaz Metan), Daniel Benzar, Gabriel Simion, Ianis Stoica (reveniți după împrumut de la Dunărea Călărași)

Plecări: Florentin Matei (contract reziliat), Filipe Teixeira (final de contract), Raul Rusescu (contract reziliat)

CFR

Fotbalistii de la CFR se bucura dupa castigarea titlului de campioana alaturi de trofeu in urma meciului de fotbal dintre CFR Cluj si Universitatea Craiova, din cadrul playoff-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, duminica 12 mai 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

 

Dan Petrescu este principalul atu al lui CFR Cluj și pentru sezonul următor. Dintre titulari, campioana i-a pierdut pe fundașul central Boli și pe fundașul dreapta Manea. Celor doi le-au expirat împrumuturile și vor fi înlocuiți de Burcă, respectiv Susic. O venire importantă este a golgheterului Rondon, de la Gaz Metan Mediaș.

Veniri: Mario Rondon, Luis Aurelio (ambii de la Gaz Metan Mediaș), Cosmin Vâtcă ( de la FC Voluntari), Mateo Susic (de la Sheriff Tiraspol), Andrei Burcă (de la FC Botoșani)

Plecări: Adam Lang (contract reziliat), Cristian Bud (contract reziliat), Cristi Manea (împrumut încheiat, Apollon), Kevin Boli (împrumut încheiat, Guizhou Zhincheng), Bryan Nouvier (la Raków Częstochowa), Mate Males (contract reziliat)

UNIVERSITATEA CRAIOVA

 

Numit spre finalul sezonului trecut în locul lui Devis Mangia, Corneliu Papură va sta pe banca tehnică a oltenilor și în sezonul 2019-2020 (sau măcar la începutul sezonului). Nu putem vorbi nici de veniri, nici de plecări cu impact în primul „unsprezece”. Poate doar Qaka ar putea emite pretenții, cu timpul, la titularizare.

Veniri: Ștefan Vlădoiu (revenire împrumut de la Dunărea Călărași), Andrei Marinescu (de la Sportul Snagov), Kamer Qaka (de la Poli Iași), Mihai Roman II (revenire împrumut de la FC Botoșani)

Plecări: Florin Gardoș (contract reziliat), Andrei Burlacu (final de contract), Eduard Stăncioiu (retras din activitate)

VIITORUL 

 

Viitorul este cea mai stabilă echipă dintre toate cele cinci pretendente la titlu. La nivelul băncii tehnice nu se punea oricum problema vreunei schimbări, antrenorul fiind și patron. A plecat Băluță, starul naționalei de tineret din meciul cu Croația (4-1), de la Euro U21. A venit Gabi Iancu, care se reîntoarce la echipa care l-a lansat, un veritabil pariu pentru Hagi. De asemenea, dobrogenii s-au întărit cu Hamidou Keita.

Veniri: Gabi Iancu (de la Dunărea Călărași), Hamidou Keita (de la Dunărea Călărași)

Plecări: Teodor Băluță (la Brighton)

DINAMO

 

La Dinamo, telenovela continuă. Pe scurt: Negoiță l-a dat afară pe Rednic, l-a adus pe Neagoe, ultrașii au protestat violent după această mutare, dar decizia conducerii nu a fost schimbată. Rednic a vrut să cumpere echipa, dar negocierile s-au sistat la un punct, „Puriul” considerând că este luat „la mișto” de Negoiță. Potrivit gsp.ro, afaceristul Claudiu Florică ar fi în discuții avansate pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni.

Între timp, mai mulți jucători aduși de Rednic au aflat că  nu vor fi reținuți pentru următorul sezon. 

Veniri: Cătălin Straton (de la Călărași), Alexandru Răuță (de la FC Voluntari), Robert Moldoveanu (revenire împrumut de la Petrolul), Florin Bejan (de la Astra), Andrei Sin (de la Poli Iași)

Plecări: Alexander Christovao (final de contract), Parfait Mandanda (împrumut încheiat, la Charleroi), Alijii (contract reziliat), Zenke (contract reziliat), Papazoglu (contract reziliat)

Perioada de transferuri se încheie la data de 2 septembrie, deci mai este timp destul ca pretendentele la titlu să se întărească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button