UTA Arad

Alarmă în atacul „roș-albilor”: Rus trebuie să se opereze la pomete și ratează marea parte a pregătirii estivale





Amicalul dintre UTA și CS Ineu a fost fără istoric (11-1), dar s-a lăsat cu o accidentare destul de gravă în tabăra echipei emblemă a orașului. La mijlocul primei reprize, Cipri Rus a lovit cu capul o minge venită din banda dreapta, dar a fost tamponat mai apoi de un adversar în zona feței. Lovitura a fost destul de puternică, iar căpitanul „Bătrânei Doamne” nu a mai putut continua partida. A fost schimbat imediat cu Botea, un junior aflat în probe și, după ce și-a recăpătat echilibrul la vestiar, a ajuns la Urgențe, la Spitalul Clinic Județean.

Aici i s-a făcut imediat un film radiologic la cap, iar rezultatul alertează stafful tehnic și administrativ. Rus a suferit o fractură de pomete stâng și necesită o intervenție chirurgicală. Asta înseamnă că fotbalistul e scos din circuit cel puțin trei săptămâni, dacă nu mai mult, iar când va reveni pe gazon ar trebui să poarte o mască de protecție. În proporție mare, atacantul va rata inclusiv cantonamentul din Slovenia, așa că necesitatea achiziționării mijlocașului străin cerut de Balint, care poate fi și variantă de atacant, e din ce în ce mai mare.









19 comentarii

  1. Asta mai trebuia acuma , accidentarea lui CIPRI RUS ,un jucator foarte important al UTA.ei !!! Sa dea Dumnezeu sa se faca cat mai repede bine si sa revina la echipa. CIPRI RUS , iti doresc multa sanatate si sa treci cat mai repede peste acest accident nefericit, FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. Asta chiar e o veste proastă..insanatosire cat mai grabnică! Mai bine nu se juca amicalul asta si il aveam pe Cipri.. Poate il aducem pe Trabalka daca nu mai este suparat tată-so pe UTA!

    0
    0
      1. Andrei te pomenesti ca Soimii Lipova l-a format pe Trabalka ???!!! Sau chiar nu stii ??? Daca nu avea fractura aceea urata la picior cred ca juca fara probleme in prima liga. Si in plus de asta nu stii tu dorinta fotbalistului.

        0
        0
        1. O stii tu te pomenesti . De ce nu l-au luat din prima saptamana ? Ca aveau doar 2 atacanti . Acum e bun si el ?

          0
          0
  3. Trabalka la UTA !!!! Arădean , trup și suflet pentru culorile alb -roșu !!! Bine ca îl vrea FC Argeș , Reșița etc și noi nu îl vrem ?!?!

    0
    0
  4. Daca BALINT il vrea,atunci nimeni nu se poate opune !!! Intredevar un jucator foarte talentat !!!

    0
    0
      1. Nici pe Ciprian Rus nu l-a vrut Meszar dar nu a trecut peste vointa lui Ionut Popa. Asa poate face si Balint mai ales ca au un singur atacant.

        0
        0
        1. Marea diferenta e ca Rus era liber de contract pe cand Trabalka este sub contract din ceea ce stiu eu . Asa ca nu este acelasi lucru.

          0
          0
  5. Daca la prima echipa proiectul este Balint,la UTA 2 de ce nu se face un proiect bun pt club ? Adica pe langa juniorii aruncati acolo sa fie transferati si vreo 5-6 jucatori cu potential din judet ,de genul celor care au format echipa Aradului U23 la amicalul cu UTA,sau altii….. si cine are cifre foarte bune sa prinda si prima echipa…. Este doar o parere….

    0
    0
  6. O veste cat se poate de proasta!!!Imi pare enorm de rau!!!Nu inteleg totusi acea lovitura primita….pentru ce la o adica,la un meci simplu, amical?
    Nu ne rup acum echipele maghiare in pregatiri si ne rupe Ineul?De neanteles…..Acum e bine?
    Se poate intampla la orice meci,nu contest,dar oare cineva de pe acolo nu le-a spus inainte de joc:”mai baieti…vedeti ca nu este finala Champions,nu va cotonogiti!”
    Parca suntem blestemati!
    Multa sanatate Cipri!Refacere cat mai rapida,pentru ca avem mare,mare nevoie de tine!

    0
    0
  7. Cipri iti recomand pe d-nul profesor MARIN de la maxo-faciala Timisoara ( linga fintina arteziana)tel:0771420835.

    0
    0
  8. Sanatate Cipri ! Domnul Balint ar trebui sa se orienteze URGENT sa aduca inca un atacant,nu e normal sa stai in baza a 2 atacanti.Daca unul e accidentat iar celalant e suspendat ce faci?

    0
    0
    1. Oricum a zis ca mai vine un atacant străin cel mai probabil, acum poate mai vine și Szekely de la Sebiș dacă accepta postura de rezervă

      0
      0
  9. SZEKELY cu parere de rau este trecut de 35 ani si la nivelul ligiia2a nu mai face fata, trebuie un atacant sub 30 ani !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button