Minifotbal, futsal

„Gașca nebună” de la Simco s-a oprit în sferturile Cupei României la minifotbal: „Oboseala și-a spus cuvântul în cele din urmă”





Semifinalele Cupei României de la minifotbal se vor juca fără echipe arădene. Simco a fost și ea eliminată în această dimineață în sferturi, de Sporting Criscior, cu un clar 4-0. „Oricât ne-am fi dorit să continuăm acest parcurs, oboseala și-a spus cuvântul până la urmă. Și așa am realizat lucruri frumoase în exact 6 oameni, fără nicio rezervă pe durata întregii competiții, chiar s-a mirat toată lumea cum de am reușit să ajungem printre cele mai bune 8 echipe ale turneului. Venim acasă, dar rămânem cu o experiență frumoasă”, a transmis Adrian Gurban, unul dintre componenții „găștii nebune” de la Simco.

Augustin Linguraru, Sorin Botiș, Florin Mateucă, Vasile Fricățel și Alin Roman au fost ceilalți „spartani” care au reprezentat cu cinste Aradul și Liga Desavoia la Bacău. Vă reamintim că Șoimii Șimand a părăsit întrecerea încă din faza grupelor, Flamura Roșie din primul tur eliminatoriu, iar Ergadul în optimi.

Câștigătoarea ediției din acest an a Cupei României la minifotbal este FC Boromir Rm-Vâlcea, după ce a trecut cu 2-0 în finala competiției de Colosseum Iași.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button