UTA Arad

Căpitanul UTA-ei se alătură campaniei de strângere de fonduri pentru Ionuț Popa: ”Alături de Mister”





Problemele de sănătate ale lui Ionuț Popa s-au agravat de la începutul acestui an încoace. Experimentatul antrenor arădean a început să se simtă rău de pe la mijlocul lunii ianuarie și a trecut pe la pe la mai mulţi medici din Arad, Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca și mai apoi Viena. Iniţial, se vorbea despre o semipareză facială, dar starea de rău a persistat şi după sesiunile de fizioterapie. Pe la începutul lunii martie, un doctor neurolog de la Spitalul Clinic Judeţean din Timişoara i-a impus lui „Mister” restricţii clare legate de stilul de viaţă şi, astfel, acesta a fost în imposibilitatea de a mai conduce antrenamentele UTA-ei. În plus, nici nu a mai luat loc pe bancă la jocurile din campionat, „interimatul” fiind asigurat de „secundul” său, Cristian Păcurar. Ultimul meci în care Ionuţ Popa și-a condus echipa de pe margine a fost cel din etapa a 24-a, în succesul cu 2-1 asupra celor de la ACS Poli.

Între timp, timișorenii au retrogradat, însă chiar administratorul lor special, Radu Birlică, a avut inițiativa, după o consultare cu familia să inițieze o strângere publică de fonduri pentru Ionuț Popa. ACS Poli Iași sau Rapid București și-au manifestat și ele public sprijinul pentru experimentatul tehnician, dar și UTA prin căpitanul său:

”Alături de Mister! Cei care pot şi doresc să îl susţină în vederea acoperirii costurilor tratamentului său, o pot face printr-o donaţie în contul:

Raiffeisen Bank
RO51 RZBR 0000 0600 1141 5017

Titularul contului este fiica acestuia, Medamira Popa” – a scris Ciprian Rus pe contul de Facebook.

 









Un comentariu

  1. Doamne Dumnezeule….una-i una,alta e alta…..Sanatate multa Nea Popica…!Contribui,cum naiba sa nu o fac…..
    PS:ca depuneri se pot face in orice mica suma,se considera ultimele 10 cifre de cont ale lui Meda…adica „0011415017”…orice Leu mic poate ca va putea conta pentru dansul…
    Doamne ajuta-l!Haideti!Sa uitam tot!E vorba de o viata de om la o adica….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button