UTA Arad

Coulibaly își reia deseară antrenamentele cu UTA, operația lui Rus a decurs bine





Echipa fanion a Aradului a intrat în etapa cea mai solicitantă a pregătirii de vară. De ieri, noul staff tehnic al UTA-ei pun accent pe pregătirea fizică cu câte două antrenamente pe zi, desfășurate pe terenul „Banatul” din Sânnicolau Mic. De altfel, tot restul săptămânii „roș-albii” vor transpira acolo în formulă aproape completă.

La orele amiezii, a aterizat la Timișoara avionul ce l-a adus pe Stephan Coulibaly de la București, sosit în sfârșit din Coasta de Fildeș. Mijlocașul ivorian va face o alergare ușoară cu echipa în această seară, pentru ca de mâine să intre în program normal. Cu această ocazie, antrenorii utiști și stafful medical își vor da seama dacă „închizătorul” de 21 de ani a depășit problemele de la genunchi ce l-au ținut departe de gazon toată primăvara.

Vești bune au venit și de la Timișoara, acolo unde operația suferită la pometele stâng de Cipri Rus a reușit, iar fotbalistul o ia pe panta recuperării. „Am schimbat câteva mesaje cu Cipri și mi-a spus că e bine. Totul a decurs normal și ne putem ține de planurile pe care-l avem cu el. Am înțeles că va fi externat joi, va avea două săptămâni de repaus total, dar poate veni cu noi în Slovenia pentru  a recupera din punct de vedere fizic. Nu e o situație plăcută, dar e bine că nu e și mai grav. Sperăm să putem conta pe el încă din primele etape de campionat, bineînțeles după ce îi vom achiziționa și o mască de protecție. În această săptămână, vedem și situația medicală a lui Coulibaly și în funcție de asta vom decide unde mai avem nevoie de întăriri la nivel de lot”, ne-a mărturisit Laszlo Balint.

Antrenorul UTA-ei a confirmat prezența pentru o a doua discuție cu suporterii de la preluarea echipei „roș-albe”. Prima dintre ele a avut loc chiar în seara investirii sale, la Hotel „Central, când – însă – numărul acestora a fost destul de mic. Acum, Laszlo Balint va discuta cu fanii la Old Lady’s Pub, începând cu ora 20. ”Cu speranța unui nou început pe plan sportiv pentru echipa noastră, marți 2 iulie, ne întâlnim cu Laszlo Balint la Old Lady’s Pub începând cu ora 20, un loc pe care l-a mai vizitat în urmă cu peste 10 ani când era jucătorul UTA-ei. Invităm toți utiștii interesați să participe și să-i pună întrebări noului antrenor al Bătrânei Doamne. De Laszlo Balint se leagă speranțele noastre pentru revenirea în lupta pentru promovare, dar mai ales pentru schimbarea în bine a atitudinii arătate în teren de jucătorii echipați în alb-roșu. Balint, bine ai revenit la UTA!” – e mesajul susținătorilor arădeni pe pagina Ultras Arad.









11 comentarii

    1. Ai dreptate in sistemul de joc a lui Balint nu poti sa ti mai mult de 2 atacanti de valoare in lot, ca nici nu ai bani sa ii ti nici nu stau rezerve de lux.

      0
      0
  1. Accidentarea lui Rus ,a prins în ofseid lucrul cu atacanții de la echipa a doua. Ce sa faci daca unul ca D.Popa nu a corespuns . Cam de virsta lui ,trebuiau doi de la echipa a doua dar cu alta eficacitate Acum ,dacă se joaca cu un Virf doi atacanți buni ,ca Rus și Buhacianu ,sunt fiecare de 18-20 de goluri. Va trebui adus un alt atacant bun. Dar se merge și pe recuperarea accelerată a lui Cipri. Atacanți buni și în număr de patru ,nu stau la o singura echipa de B ! Balint fiind nou va activa și problema echipei a doua pe care nici noi nu o cunoaștem și care trebuie sa joace rolul de înlocuire rapida ,fie și temporara a unui jucător de la prima echipă !

    0
    0
    1. Ai dreptate in sistemul de joc a lui Balint nu poti sa ti mai mult de 2 atacanti de valoare in lot, ca nici nu ai bani sa ii ti nici nu stau rezerve de lux.

      0
      0
  2. Acest Cipri Rus ce seamana la figura si tunsoare cu comicul STAN din filmele sale cu Bran…..este bine ca i-a reusit operatia,dar va spun ca intotdeauna v-a juca cu teama sa nu fie lovit de vreo minge in pometele stang……!Buna e propunerea lui,,Utist,, ca mai trebuie adus un atacant pentru eventuale zile negre,,,,,Acum cand Calin Bibart e seriful Aradului.oare se lucreaza in ritm mai bun la Neuman ?Hai UTA !

    0
    0
    1. Ma papagalule….. de Giro, ce ma injuri nemeritat ,cu respect tu nu ai stiinta fotbalului nici cat praf s-a depus pe bocancii mei de fotbal !Injura pe cine te-a facut si nu te-a educat si nu ma supara…..!!!!Poate vii la vreun meci in Alba cu ai ce-i iubesti tu…ca sa ne cunoastem cicoflenderere…….Hai UTA !

      0
      0
    2. Alooo… administratorul…. până când îngăduiți acestui individ toxic care se semnează Giro să profereze injurii în spațiul public????
      Ori este bolnav ori este co-administrator de i se permit astfel de opinii!
      Rușine! Tuturor!

      0
      0
    3. Acest Giro(care le stie pe toate) este incredibil de enervant!!!!! Intra in conflict cu toata lumea, jigneste, injura…. chiar nu poate sa dispară de pe acest site???

      0
      0
  3. Am auzit că s-ar putea sa vină Draghici care negociaza si cu rivalii de la asu poli. O altă varianta de atacant e Axente ultima dată la u cluj..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button