UTA Arad

„Motorul” a fost omologat fără probleme și pentru sezonul 2019-2020 de ligă secundă





De o jumătatea de oră, Aurel Ionescu, vicepreședintele Comisiei pentru Securitate și Siguranță în stadioane și pentru Licențierea stadioanelor,  a încheiat inspecția la arena „Motorul”, în vederea omologării acesteia pentru sezonul competițional 2019-2020 a ligii secunde la fotbal. În prezența reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Jandarmeriei, Direcției Județene pentru Tineret și Sport, Primăriei și, bineînțeles, ai clubului UTA, „oficialul” FRF nu a avut obiecții la cele văzute la fața locului în Aradul Nou, astfel că UTA poate începe fără probleme noul sezon acolo. „Totul este în regulă, vizita domnului Ionescu la <<Motorul>> nu a durat mai mult de o oră și jumătate”, a confirmat Codru Grădinariu, directorul general al Campioanei Provinciei, însoți pe teren de Dorin Stana, administratorul sportiv al arădenilor.

Rămâne, însă, de văzut cât vor staționa acolo „roș-albii” și asta pentru că autoritățile locale i-au garantat lui Laszlo Balint că echipa sa va putea juca din toamnă pe noua arenă „Francisc Neuman”. Bineînțeles, dacă aceasta din urmă va fi omologată măcar parțial la o dată ulterioară.

Revenind la „Motorul”, lui Ionescu i-a fost garantat faptul că toate noile scaune achiziționate de Primărie și montate după un sistem nou, mai sigur pentru spectatori, vor fi montate până la primul meci de pe teren propriu al „roș-albilor”. Dar pentru ulterioare verificări, membri ai Comisiei se mai pot opri peste trei săptămâni la Arad, când vor omola arena celor de la Progresul Pecica și a celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei. Azi, în schimb, Ionescu mai ajunge la stadioanele din Pîncota și Sebiș, acolo unde vor evolua în ediția viitoare a Ligii a 3-a, Șoimii Lipova și Naționalul.









8 comentarii

  1. Vai, dar ce surpriza, nu se joaca pe Stadionul Neuman? Nu pot sa cred, autoritatile ne-au dat asigurari ca bla , bla, bla.
    5 ani pentru un stadionas e cam putin, ar mai merge vreo 3. Multumim, conducatori iubiti, oricare ati fi!

    0
    0
  2. Conform contractului, gazonul de pe FN trebuia montat si finalizat pana pe 1 iulie. Stie cineva care este motivul pentru care nu sa intamplat asa? Chiar nimeni nu respecta termenele?

    0
    0
  3. Astăzi am vizitat stadionul UTA…ce am văzut eu stadionul este gata cam 55%. In afară de betoane nu vezi nimic altceva . Era să uit, am văzut nisipul care era pregătit pentru gazon…măine am să mă duc să fac niște poze ..dar veți raminea cu un gust amar! Cred că lucrarea se va sfîrșii peste aproximativ 2-3 ani. INCREDIBIL .

    0
    0
  4. Te obliga legea sa alegi prețul cel mai mic la o licitație ,dar nu te obliga să accepți orice mizerie. Afara de un particular ,chiar statul reziliază contracte pt. nerespectare de termen sau calitate ..Ce se întîmpla pe FN e de penal ,daca nu e întruchiparea. absolută a dezinteresului tirit spre zeflemeaua balcanică. Lucrarea e clar pe butuci și firma respira greu !Primarul s-a ,,,topit”’ la căldura lui iulie iar consiliul a. intrat la apa ploilor ce au tăvălit județul . Trist. !!

    0
    0
  5. Ar trebui reziliat contractul cu ‘Tehnodracusoia ‘dati in judecata si angajata o firma serioasa .Firma asta de casa a faraonului ar trebui radiata sa nu mai faca nici o lucrare !Niste nesimtiti care au mancat banii aradenilor cu ajutorul lui falca.Asta nu vede DNA-ul? Alti primari au facut puscarie nevinovati si falca e lacrima lui Isus.

    0
    0
      1. Da, gazonul il pune o firma din Giurgiu, doar ca trebuia finalizat si predat pana in 1 iulie, ceea ce evident nu sa intamplat. Au intervenit modificari la contract?

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button