Progresul PecicaUTA Arad

Buhăcianu și Ciucur au decis testul cu proaspăta divizionară terță: UTA – Progresul Pecica 3-0





După 11-1 cu CS Ineu, UTA și-a măsurat forțele în cel de-al doilea amical al verii cu Progresul Pecica, echipă promovată în urmpă cu două săptămâni în Liga 3-a, după barajul cu Retezatul Hațeg. Fiind vorba despre un adevrsar mai bun, întărit deja cu fotbaliști ca Bozian, Gârlea, Tiric, Mager, A. Iuga sau Tiric, asistența a fost ceva mai numeroasă decât săptămâna trecută. Constanta a fost temperatura caniculară și accidentarea în tabăra utistă.

Având 10 zile de pregătire în plus, „roș-albii” au avut mai mult tonus în debut și, după o intervenția lui Gârlea la finalizarea din 12 metri a lui Miculescu, au deschis tabela. Bustea a executat în 6 metri o lovitură liberă din stânga și Buhăcianu a înscris nestingherit cu capul. Tot David Miculescu s-a mai aflat la capătul unei acțiuni bune ale UTA-ei, șutând în blocaj, după care juniorul „roș-albilor” a fost nevoit să iasă pe brațe de pe teren. Tânărul internațional Under 18 a suferit o entorsă de gleznă  și a încăput rapid pe mâna fizioterapeutului Zsolt Nagy.

După o jumătate de oră, și-a arătat colții și Progresul cu două acțiuni bune de egalare. Mai întâi, Țugulescu a reluat puțin peste poartă o centrare din lovitură liberă a lui Arsene, pentru ca apoi Tiric să-l întindă serios pe Iacob după o pătrundere în viteză pe stânga și un șut de la marginea careului. UTA a revenit la comandă în ultimele minute ale primului act și, cu 1 minut înainte de pauză, Buhăcianu a făcut dubla cu un șut cu spițul din 12 metri, în stânga juniorului Dragoș Varga, un portar originar din Blaj, aflat în probe la Pecica.

O finalizare a lui Oroian din unghi, parată de Varga, a anunțat golul cu numărul 3. Isac a pasat pe culoar Ciucur a scăpat în careu pe dreapta și a trimis cu exteriorul priciorului drept la colțul scurt. Utiștii și-au dorit mult o diferență mai clară pe tabelă, iar juniorul Deta din dorința de a recupera sus un balon a intrat tare la Gabor și a fost eliminat de Nicoraș. Ivan a reintrat pentru egalitatea numerică, iar Isac a avut șansa lui 4-0, după o pătrundere pe centru și un șut ce a mângâiat transversala. Dar și Pecica putea reduce din diferență, dar Bozian a finalizat în bară din interiorul careului, după greșeala lui Ivan.

S-a terminat 3-0, iar UTA mai joacă un singur amical, săptămâna viitoare, la Oradea, cu Luceafărul, înainte de a pleca în cantonamentul din Slovenia.

Formații: 

UTA (prima repriză): Iacob – Ivan, Melinte, Șeroni, Stancu – Hrezdac, Pușcaș – Stahl, Miculescu (25 Șimăndan), Bustea – Buhăcianu.

UTA (repriza a doua): Bolboașă – Tomozei, Salka, Fl. Ilie, Deta (72 Ivan) – D. Crăciun, Isac – Ciucur, Botea, Oroian – Șimăndan

Pecica: Gârlea (35 D. Varga) – Țugulescu (46 Vancea), Gabor (70 Wild), Wild (46 Blănaru), Aldan (46 Ponta) – Moraru (46 Tamaș), Arsene (70 Bozian) – Mager (46 Olteanu), Bozian (A. Iuga), Tiric (70 Mager) – Puie (60 S. Popa).

Arbitri: Ionuț Nicoraș – Gabi Hărduț, Alina Mihoc

 

15 comentarii

  1. Partida de calendar in pregătiri. Fără miză pe scor și formula de baza . Nu e pe Motorul și totuși apar accidentări Păcat că terenul asta e omologat numai pt. liga 3. !! Ne referim la campul de joc ! Privirile spre sima Dan sau Botea ,in rest mai așteptăm macar un nume verificat de la mijloc in atac !! Pe Hlistei ,Rapid a cerut pe STHAL. Sursa radio SpT -fm !!!

    0
    0
    1. Părerea mea ii sa nu fie dat stahl… Băiatu a pus putini mușchi pe el și zic ca va face un sezon decent… Pe hlistei îl aștept la Arad dar nu ii ok cu stahl..credeți că aia de la rapid sunt prosti? Știu ei de ce îl vor pe stahl… poate s-au înțeles cu rapid la transferul lu jorza cumva, sa îl dea la schimb…nu am văzut nici o suma de bani la achiziționarea lui jorza

      0
      0
  2. Pai ce sa se mai stea pe ganduri, afacerea este foarte buna, sa vina HLISTEI in locul lui STAHL !!!

    0
    0
  3. S-au poate revine HLISTEI si va ramane si STAHL dar acesta trebuie sa confirme la UTA. prin prestatii bune la UTA. ca de prea mult timp se asteapta de la el sa confirme cu adevarat ,poate a inteles si el acuma ca daca nu acuma atunci cand ?

    0
    0
    1. Hlistei ar veni acasa.. dar ce sa faca cu salar de 3 ori mai mic decat la Rapid? Acolo e luat la timp, se stie 7ca la UTA se mai intarzie 1,2 poate chiar 3 luni.

      0
      0
      1. Din sezonul acesta am inteles ca se pot in sfarsit plati salarii din banii publici si banii ar urma sa intre la timp. Nu vad de ce nu ar veni. Oricarui jucator ii convine mai mult sa joace acasa… pana la urma e acelasi nivel.

        0
        0
        1. Serios ,. Hai sa gandim si in viitor. Unde sunt mai multe sanse de promovare in liga 1 la Rapid sau la Uta . Ca sa nu pun la socoteala conditiile oferite de cluburi . In Aradul asta ce sa faci ? Te mananca plictiseala . Sunt tineri se gandrsc si la viitor .

          0
          0
          1. Uta momentan are lot mai bun ca rapidul! La arad carstocea si jorza nu ar fi niciodată titulari!

            0
            0
  4. A fost cedat definitiv Amir Jorza la Rapid. De ce domnul Meszar nu a facut o intelegere in acest caz , care sa-l includa si pe Hlistei ? Pancu si l-a dorit foarte mult pe Jorza care era doar imprumutat la Rapid pentru un an de zile. Cum imprumutul a expirat, Jorza a fost cedat definitiv la Rapid zilele trecute.

    0
    0
  5. Până acum UTA , călărași si turnu magurele au facut cele mai bune transferuri..cred ca anul acesta promovam in sfarsit! Din 2008 suntem tot la matineu, ar cam fi timpul nostru, avem antrenor bun, jucatori buni pt liga secundă, am scapat si de cel mai mare dusman , falca , mai stadipnul ar trebui urgentat, deja sa intrecut orice limită a bunului simț cu această taraganare

    0
    0
    1. UTA are cel mai bun lot din liga a II a si in plus are atuul de a avea un antrenor care are niste principii foarte sanatoase privind selectia jucatorilor. Estela un foarte bun psiholog, stie sa uneasca vestiarul intr-un tot unitar ceea ce este esential pentru o echipa. Plus jocul frumos, spectaculos, in viteza, al carui adept este. UTA va promova daca noul primar va dori acest fapt. Plus aducerea a doi jucatori foarte buni , unul la mijlocul terenului, celalalt in atac. Cat despre contracandidatele UT-ei la promovare, cea mai puternica va fi Gloria Buzau cred eu ( avand si un sprijin din partea FRF ) si Dunarea Calarasi datorita profesorului Cristian Pusztai , un antrenor experimentat. Celelalte echipe cu pretentii , Petrolul, U Cluj ,FC Arges sau Rapid vor fi si ele acolo, cu sanse discutabile. Hai UTA! !!

      0
      0
  6. Sa te auda Dumnezeu PAUL 67 ca asa va fi,UTA. sa promoveze. Va fi desigur, foarte greu la cate echipe s-au inscris pt. acest lucru !!! Vom vedea ce va fi ,campionatul este foarte lung si cred ca, acele echipe care au loturile cele mai echilibrate valoric, acelea vor avea cele mai mari sanse de a promova !!! Si una dintre aceaste echipe imi doresc din toata inima sa fie echipa mea de suflet, UTA. ARAD !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! Si HAI PRIMARIA, DAI BICE PT. STADIONUL CEL NOU SI IN SEPTEMBRIE – OCTOMBRIE UTA. SA JOACE PE IARBA SA NU MAI EXISTE ATATEA PROBLEME CU ACCIDENTARILE PE ACTUALUL SINTETIC !!! HAI BAIETII, HAI UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  7. Nu mai bateti campii…Doar Balint impreuna cu conducerea stiu ce au de facut!
    Hai sa nu discutam de un schimb,pase in 3 cu schimb de locuri, Jorza-Hlistei-Stahl,pentru ca sunt multe date si coordonate exponentiale interne si reciproce,dedesubturi de clauze si contracte,semnaturi….Ei stiu cel mai bine…Eu nu cred ca Hlistei ar avea de 3 ori salariul posibil la UTA…Nu cred!
    Trecutul trebuie uitat!Greselile se platesc,mai devreme sau mai tarziu,conteaza sa ti le si asumi,sa fi invatat ceva…sa privim din nou in viitor optimist,nu in trecut…
    Daca ar fi din nou un Quizz propus de catre @Sportarad,pe cine ati dori?Hlistei sau Stahl?Cred ca majoritar ni l-am dori pe Hlistei…dar nu noi decidem….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button