Minifotbal, futsal

UPDATE! Sistema a început în forță finala de minifotbal, de la Oradea, dar apoi și-a anulat șansele de a accede în sferturi





Baza Sportivă Tineretului, din Oradea, a adunat crema echipelor de minifotbal din țară, ce-și dispută trofeul aferent stagiunii 2018-2019. Aradul este reprezentată de Sistema, după ce Șimandul, Luciano și Premierul (la mustață) au ratat calificarea la capătul zonei de la Florești.

În schimb, Mărginean et. comp au jucat chiar finala în județul Cluj, pierdută la limită, însă chiar și așa biletele pentru turneul final a fost asigurate. Și, după aveau să înceapă competiția, medaliații cu bronz de la Liga Desavoia păreau capabili să continue povestea frumoasă. Apoi, le-au ieșit în cale formații de un alt calibru și, cu două etape rămase de jucat în Grupa D (în care una e liberă pentru arădeni), Sistema a pierdut orice șansă de a mai prinde unul dintre primele două locuri în clasament și implicit să se califice în sferturi.

Dar iată rezultatele înregistrate astăzi de arădeni și marcatorii acestora:

Glissando Timișoara – Sistema Arad  1-2

Filimon (2)

Sistema Arad – Ajax Dulcisimo Galați  2-5

Georgiu, Francescu

Sistema Arad – Young Boys Târgoviște   1-4

Suslak

Mâine, începând cu ora 17, Sistema își încheie aventura la Oradea odată cu partida în fața celor de la Luxury Team București, considerată favorită să câștige Grupa B. „În primul rând, ne pare rău că suntem singura  formație arădeană la acest turneu final, deși credem că am fi meritat să fim cel puțin două aici. Apoi, trebuie să ne recunoaștem limitele în fața unor formații care se axează pe minifotbal prin antrenamente zilnice, scheme și trasee exacte. Ca foști sau actuali fotbaliști te doare puțin când pierzi și o mai faci și la diferențe de scor importante, însă trebuie să fim realiști. La Oradea evoluează cele mai bine pregătite echipe de minifotbal din țară, e deja o mândrie pentru noi că ne aflăm printre ele, 20 la număr și sunt sigur că această experiență ne va prinde foarte bine în ediția următoare a Ligii Desavoia și, de ce nu, la următoarele turnee zonale sau finale. Vom încerca să încheiem grupa măcar pe locul 3, deși va fi extrem de greu la ce adversari vom avea în față și mâine. Dar, mergem până la capăt, ne întoarcem acasă de abia duminică, deși treaba noastră se va încheia mâine la ora 18. Restul timpului îl vom folosi pentru socializare și întocmirea planurilor pentru la anul”, ne-a mărturisit Marius Ciubăncan, antrenorul celor de la Sistema.

 

UPDATE!

Sâmbătă

Ora 12:00 Luxury Team București – Ajax Dulcisimo  2-0

Ora 12: AS Glissando – Young Boys  0-3

Ora 17:00 Luxury Team București – Sistema    2-0

Ora 17:00 Young Boys – Ajax Dulcisimo  0-1

Clasamentul grupei D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button