Crisul Chisineu-CrișFotbal judetean

Reprize împărțite în deschiderea seriei de amicale estivale: Crișul Chișineu Criș – Unirea Sântana 2-2





Vicecampioana județeană, cu pretenții de podium și în noua stagiune, s-a deplasat la Chișineu Criș pentru primul amical al verii. Aici, Adi Abrudean a umblat și el destul de mult la nivelul lotului pentru noul campionat de Liga 3-a, având sarcina de a-i integra cât mai repede pe noii veniți.

Combatantele și-au împărțit reprizele. În prima, gazdele au fost la comandă și s-au și dus la 2-0, prin reușitele semnate Ciornei (șut plasat de la marginea careului) și Sabău (cap la cornerul bătut de același Ciornei).

Revenit la echipă după aventura la „verișorii” de la FC Sântana, Claudiu Popa a fost decisiv în revenirea Unirii. Mai întâi, a fost faultat în careu și Tomuț a redus din diferență, iar apoi tot Claudiu Popa a marcat cu un șut din 16 metri în dreapta portarului. 2-2, rezultat final.

În absența lui Mărmăneanu (învoit pentru a susține un examen) și, bineînțeles, Tătaru (aflat în recuperare după operația la genunchi), „Știli” a văzut la lucru și doi fotbaliști orădeni, pe fundașul Mălaiu și mijlocașul Copil, dar și pe Sechel, de la Nădab. „După o primă repriză bună, am evoluat mai modest după pauză, având în teren și câțiva fotbaliști în probe. Scorul nu contează deloc având în vedere faptul că am încheiat de abia am încheiat săptămâna rezervată acomodării la efort. E clar că mai avem foarte mult de lucru, dar și timp suficient să ne punem la punct cu toate”, a precizat Abrudean, care-și vede la lucru elevii și săptămâna viitoare: miercuri, la Cărani, iar sâmbătă, la Curtici.

Față de lotul prezent la reunire, Sântana a mai contat și pe Turcuș și Covaci, mijlocașii celor de la Socodor cu care se poartă negocieri. În schimb, Alex Lezeu, care a semnat și el cu Sântana după despărțirea de Crișul a fost învoit. Noutăți la Unirea sunt și în cadrul staffului, respectiv Vasi Hojda, ca și director sportiv și Mihai Covaci (maseur). „Într-adevăr, am adus fotbaliști, adevărați lideri la fostele lor echipe, dar și oameni profesioniști în staff, dar asta nu înseamnă că ne credem mari și tari. Trebuie să formăm grupul în vestiar, să muncim bine la toate capitolele în luna rămasă până la prima etapă de campionat. Scorul de azi are mai puțină importanță, e bine că am terminat această primă săptămână de pregătire cu un antrenament prin joc, împotriva unei formații bune. Urmează un program de pregătire destul de încărcat pentru o echipă de Liga 4-a,  cu antrenamente sau jocuri zilnice, mai puțin vineri. Calitatea jucătorilor nu e suficientă, mai trebuie și pregătire fizică, iar cel mai bun exemplu este cel al lui Claudiu Popa. Se vede că are valoare, dar e destul de nepregătit din punct de vedere fizic”, a spus și Dan Cuedan, anternorul „roș-negrilor”. UTA II (miercuri) și Periam (sâmbătă) sunt adversarii Sântanei în amicalele săptămânii viitoare.

Formații:

Crișul (prima repriză): Zamfir – Onuțan, Sabău, Calvin, Birău – Mateucă, Ember, Clej, Ciornei – Vasinc, Codrea.

Crișul (repriza a doua): Zamfir – Sabău, Mălaiu (60 Sechel), Onuțan, Suslak – Piț,  Al. Pavel, C. Copil, Mateucă (70 Codrea) – Vasinc, Modan.

Sântana (prima repriză): Fl Rusu – Politic, C. Maghici, Tomuț, Istin – Bodea, Turcuș – R. Popa, Martin, Stanciu – Băd

Sântana (repriza a doua): Matiș (Vincze, Csurka) – Toader, Paven, Peia, Istin – C. Maghici, Tomuț (80 Kosma) – Cl. Popa, Covaci, Gherghel – Parlapan.









Un comentariu

  1. Nu stiu ce se intampla cu Modan care era golgheterul echipei in liga a IV a si marca meci dupa meci !!! Sa fie de vina viata extrasportiva ???

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button