Crisul Chisineu-Criș

Amical cu iz de avanpremieră pentru campionat: Pe 31 iulie, Crișul o întâlnește FC U Craiova 1948, pe arena „Aurel Ardelean”





Crișul Chișineu Criș a intrat în cea de-a doua săptămână de pregătire estivală cu o noutate la nivel de lot. De fapt, vorbim despre revenirea în „alb-albastru”, după un an și jumătate, a lui Raul Ember. Mijlocașul central de 31 de ani a evoluat cu succes în tricoul celor de la Național Sebiș în returul stagiunii trecute și asta l-a convins pe Adi Abrudean să îi dea o șansă într-o zonă a terenului în care i-a pierdut pe Ianc și Gâlcă și îl transferase doar pe Mărmăneanu. În schimb, s-a renunțat la serviciile fundașului Mălaiu, în timp ce juniorul Sechel rămâne în lot.

După 2-2 cu Sântana, Crișul va intra și mâine pe teren pentru un amical cu timișenii de la Carani Murani. Curtici, UTA II și Elore Bekescsaba sunt ceilalți adversari confirmați în iulie, în timp ce pentru ultima zi din lună, „alb-albaștrii” au operat o schimbare. Nu vor mai da piept cu vecinii din Șimand, ci cu FC U Craiova 1948 SA. Gruparea patronată de Adrian Mititelu și antrenată de Eugen Trică se întoarce din cantonamentul din Austria pe la Chișineu Criș, pentru un amical programat pe 31 iulie, de la orele 17 sau 18. La formația din Bănie evoluează din iarnă și ex. utistul Ionuț Tănase, plecat – însă – via Cermei în Oltenia,

Este posibil să asistăm la un duel ce se va repeta și în toamnă, pe puncte și asta pentru că, se pare, U Craiova 1948 SA va face parte din seria a IV-a a Ligii 3-a, având ca obiectiv clar promovarea.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button