Fotbal judetean

Glogovăț a pierdut doi mijlocași centrali, dar l-a luat pe Nibu! Dehelean: „Nucleul a rămas, țintim un loc în Top 5!”





Vacanța s-a terminat și la CS Glogovăț odată cu reunirea de aseară, de la arena „Constantin Sfîrlogia”. Chiar dacă nu a putut conta chiar pe toți jucătorii din lot (absenți motivați au fost Ardelean, Diarra, Stavila și Doboș), Călin Dehelean a avut „material de lucru” și chiar nu se arată îngrijorat de pierderile suferite în această vară în centrul liniei mediane. „Robert Kocsis a plecat la Zăbrani și am renunțat la Cristi Țigan. În schimb, în acea zonă a terenului l-am adus pe Nibu, fost jucător la Zăbrani sau Șiria. Ca și noutăți, îi mai avem pe atacanții Nick Faur, fost la UTA și Stoian, de la Păuliș, dar și pe fundașul Raul Burcă, tot cu trecut la UTA.  La reunire s-a prezentat și mijlocașul stânga Mărculescu, care a mai evoluat la noi și care va încerca să reintre în circuit. După partidele de verificare, vom trage linia și vedem exact pe cine păstrăm în lot”, ne-a spus antrenorul celor de la „Vladi”.

Așadar, mari modificări în „garnitura” formației de la marginea Aradului nu se vor produce. „Nucleul a rămas, suntem aceiași jucători cam de trei-patru ani de zile, așadar ne bazăm pe omogenitatea echipei. Pornind de aici, țintim un loc în Top 5 în ediția viitoare a Ligii a 4-a”, a adăugat Dehelean.

Cei de la Glogovăț se vor pregăti pe plan local de două ori pe săptămână, la care vor adăuga și partidele amicale cu Turnu, Socodor, Ghioroc și Zăbrani.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button