Progresul Pecica

Pecica joacă în Timiș, la Periam, în primul tur al Cupei României!





Federația Română de Fotbal a făcut împerecherile pentru turul inaugural al Cupei României, ce se va desfășura pe 31 iulie, într-o singură manșă. Singura formație arădeană angrenată în această fază este Progresul Pecica, deținătoarea trofeului în fotbalul județean, după ce a trecut cu 3-1 de Păulișana Păuliș în finala de la Curtici.

În calea teamului pregătit de Dan Stupar, Marius Grad și Dan Țapoș a ieșit Avântul Periam. Formația antrenată de Marius Stanache a dispus cu 3-2 de Dudeștii Noi, echipa pregătită de Vali Miculescu, fostul atacant al UTA-ei și tatăl lui David, cel mai bine cotat junior lotul actual al „roș-albilor”. Filimon, Trandu sau Mînecan sunt numele cele mai cunoscute din lotul Avântului, care va fi gazdă a întrecerii cu Pecica, miercuri, 31 iulie, de la ora 17,30.

În iarnă, pe același teren din Periam a găzduit un amical dintre cele două formații, câștigat de Progresul Pecica cu 6-3. „Oficialii” proaspăt divizionare terțe arădene au dorit să lege și în această vară un amical, dar tocmai pentru că exista posibilitate ca cele două formații să se dueleze și în Cupă s-a renunțat la această idee.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button