Fotbal judetean

Socodorul s-a despărțit de Turcuș și Covaci, dar i-au luat pe Toseschi, Bondor și Olariu: „Să terminăm tot în prima parte a clasamentului!”





De la promovarea pe prima scenă a fotbalului județean, în vara anului 2016, ACS Socodor a progresat de la an la an. După un loc 10 și un loc 7, formația de la graniță a terminat pe 5 stagiunea precedentă și, bineînțeles, va încerca să țină ridicatră ștacheta.

Va fi destul de dificil, atâta timp cât s-au pierdut doi fotbalșiști importanți, ambii la mijlocul terenului. Vorbim despre Teodor Turcuș și Iosif Covaci, care au optat pentru Unirea Sântana, formație cu aspirații mult mai mari decât Socodorul. Rafila a făcut și el pasul înapoi, iar Mariș are ceva probleme personale și va lipsi de la echipă un timp.

Dar, există și achizițți, trei la număr. În primul rând vorbim despre fundașul Toseschi, care a evoluat în județul nostru pentru ACU și Crișul Chișineu Criș. Apoi, mijlocul terenului va fi întărit cu Cosmin Bondor, care vine de la Apateu, dar a jucat și cu Cermeiul în Liga 3-a și veteranul Laurențiu Olariu, despărțit recent de cei de la Curtici. „Sigur, că nu ne-au picat bine plecările lui Turcuș și Covaci, mai ales că la felul cum s-au produs ele, prin niște discuții ce nu-și aveau rostul. Altfel, e normal ca fotbaliștii să meargă la mai bine. Dar, contând și pe băieții noi, o să ne descurcăm și în campionatul ce urmează, pe care dorim să-l terminăm tot în prima sa parte. Oricum, la noi nu există presiune, băieții joacă mai mult de plăcere și multe dintre surprizele produse au venit pe acest fond”, susține Tibor Darazs, antrenorul Socodorului. .

Dema et. comp au susținut deja un prima amical, câștigat cu 2-1 în fața celor de la Nădab. Marcatori au fost Mako și Pirtea. Ineu (chiar mâine), Felnac și Glogovăț sunt celelalte formații pe care Socodorul le va înfrunta în testele verii.

Totodată, duminică, echipa lui Darazs va fi angrenată și în semifinalele Cupei Satelor, urmând să ia startul la turneul de la Apateu (ora 16), alături de: Extreme Boys Caporal Alexa, Victoria Berechiu și Șoimii Archiș. „Vrem să ne calificăm, căci vrem să onorăm finala, care se va desfășura chiar pe terenul nostru. Ne va fi, însă, greu, căci vor lipsi Bibarț și Ghergheș”, ne-a mai mărturisit tehnicianul celor de la Socodor.

Celelalte trei semifinale se desfășoară astfel:

Duminică, ora 10, Gurahonț: Laurul Zimbru, Unirea Brazii, Viitorul Lazuri, Olimpia Bocsig

Duminică, ora 10,Tisa Nouă: Viitorul Tisa Nouă, Mureșana Mândruloc, Olimpia Bârzava, Agronomia Sânpaul.

Duminică, ora 16, Pilu: Frontiera Pilu, Voința Zărand, Șiriana Șiria, Viitorul Șomoșcheș









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button