UTA Arad

Balint, după demonstrația de forță cu NK Rogaska: „Am progresat și pe partea presing în jumătatea adversă, dar am fost superficiali la finalizare”





Meciul de astăzi (6-0 cu NK Rogaska) marchează jumătatea cantonamentului de la Rogla, gazda UTA-ei până pe 27 iulie. Perioada de acumulare a mai conținut meciul de miercuri, 2-0 cu Budaörsi, iar la rând mai sunt încă două, cu Al Fateh (Arabia Saudită – prima ligă, pe 24 iulie, ora României 18:00) și ND Dravinja (Slovenia III, pe 26 iulie, ora României 18:30).

„Azi a fost un antrenament reușit, chiar dacă în compania unui adversar mai modest decât ne-am așteptat. E îmbucurător că băieții au reacționat bine, cel puțin pe momentele de posesie și atac. Pe lângă goluri ne-am creat o multitudine de alte posibilități de a marca, aici sunt nemulțumit puțin pentru că au fost momente când fost superficiali la finalizare. Dar, pe undeva, e normal, suntem la jumatea cantonamentului”, a remarcat antrenorul Gyuszi Balint.

„Noi antrenăm să ajungem la cât mai multe situații de gol. Azi au marcat jucători din compartimentul ofensiv și din cel median, am progresat și pe partea presing în jumătatea adversă, două goluri așa s-au marcat, am avut ocazia să punem în practică ce exersăm la antrenamente”, a conchis antrenorul utist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button