Stranieri aradeni

Copaci, coleg cu Stahl la Astra?





Numărul tinerilor utiști care ajung în Liga 1 în aceasta vară ar putea urca la trei. După Cristi Costin, la Voluntari și Albert Stahl, la Astra Giurgiu și Paul Copaci e foarte aproape de a semna cu o formație din elită. De fapt, fundașul arădean de 20 de ani ar trebui să fie din nou coleg cu Stahl, fiind dorit și de Dan Alexa, care – din câte se pare – a fost convins de jucători să-și retragă demisia dată după înfrângerea (0-1) de la Iași.

Din informațiile noastre, Copaci va lua avionul spre București în jurul prânzului, iar până deseară ar putea semna deja contractul cu noua sa echipă. Nici UTA sau Atletico nu se aleg cu vreun ban din transferul fotbalistului crescut de Cristi Păcurar și Francisc Tisza și asta pentru că acesta este liber de contract de la mijlocul săptămânii trecute.

În ultimele zile, pe adresa celui de-al doilea marcator stagional al „roș-albilor” (cu 5 reușite) a venit și o propunere de la Gaz Metan Mediaș, dar rămânerea lui Alexa la Astra a fost importantă pentru Copaci în luarea unei decizii. Fotbalistul arădean a bifat 52 de partide pe scena eșalonului secund al fotbalului românesc, 44 pentru UTA și 8 pentru Olimpia Satu Mare.

4 comentarii

  1. De unde și concluzia că div.A nu mai bate cu mult spectacolele pe care le pregătește B-ul ! Cine ar mai da o partida UTA –Petrolul. sau Arges–Rapid pe o,să zicem Astra –Botosani ??? La asta mai adăugăm calitatea slabă a fostelor Dinamo și. Steaua .

    0
    0
  2. Sper sa invete ceva din noile lor experiente in prima liga atat Stahl cat si Copaci. Nu-i suficient doar un simplu act de prezenta pe teren. Cristian Costin vad ca a inteles asta prea bine. Nu degeaba cu un an in urma Ionut Popa spunea despre el ca poate face saltul spre liga I. Acum sa-i vedem pe Stahl si Copaci. Mult succes !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button