Stranieri aradeni

David Popa, la primul gol în liga a doua finlandeză





După despărțirea de UTA, David Popa a dat curs unei oferte din liga a doua finlandeză. AC Kajaani e echipa care și-a asigurat serviciile tânărului atacant, oferindu-i șansa debutului în urmă cu o săptămână, în deplasarea de la Ekenäs. Fotbalistul născut la Aiud a intrat în repriza a doua, la scorul de 2-0 pentru formația sa, bifând 31 de minute.

În runda din acest weekend, David Popa a fost, însă, titular la Kajaani și a înscris și primul său gol în Finlanda. În minutul 74, la scorul de 1-0 contra celor de la TPV Tampere, ex. utistul a trimis cu capul în plasă o centrare venită din dreapta, fiind apoi schimbat pentru un rând de aplauze din partea susținătorilor. Echipa lui Popa a mai înscris odată până la final și ajunge la cota 17 puncte din 16 partide, departe de zona promovabilă.

Revenind acasă, în Liga 1, Albert Stahl a prins banca de rezerve la Astra, însă nu a avut ocazia să se întâlnească pe teren cu fostul său coleg de la UTA, Cristi Costin. Stahl nu a fost deloc utilizat de Dan Alexa în succesul echipei sale, 2-1, la Voluntari, în timp ce Paul Copaci a rămas în tribune la acest joc.









4 comentarii

  1. Bravoo e normal ca toti jucatorii plecati de la noi joaca bine!!!
    asta ar trebui sa va dea de gandit!!

    0
    0
    1. Liga 2-a din Finlanda e in fel de liga a 3-a la noi,doamne multă minte va n-ai trebuie…..am ajuns sa plângem dupa David popa:))))))))))

      0
      0
      1. Eu cred ca e chiar mai slabă ca liga a treia la noi! David popa a fost cel mai slab atacant care a îmbrăcat vreodată tricoul utei.. Mai slab și ca Tuef, dacă își mai aduc utistii 45+ de el..

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button