UTA AradzTOP ARTICOLE

UTA și-a prezentat lotul pentru noul sezon la lumina reflectoarelor, în aplauzele a aproximativ 1000 de arădeni





Suporterii utiști au venit în număr destul de mare la întâlnirea cu favoriții lor înaintea startului noului sezon al ligii secunde. Aproximativ 1000 de utiști au populat tribuna întâi a stadionului „Motorul”, marea lor majoritate venind îmbrăcați în tricouri roșii sau albe, arătându-și astfel susținerea pentru echipa lor de suflet. Galeria a pregătit inclusiv un banner cu mesajul: ”Înainte de orice meci, gândiți-vă o clipă că locul acestui club e în prima ligă!“. Mai mult, ultrașii arădeni s-au pregătit ca pentru un meci oficial, cu petarde și fumigene pentru un spectaculos joc de lumini pe nocturna chioară din Aradul Nou.

Evenimentul a început puțin după ora 21 cu aplauze pentru Dennis Man, Adrian Petre, Cristian Costin, Paul Copaci și Albert Stahl. Pentru cei doi internaționali de tineret pentru parcursul de la Campionatul European din Italia, iar pentru ultimii trei pentru pasul făcut spre Liga 1.

Apoi, au defilat prin fața fanilor grupele de copii și juniori ale clubului: UTA 2011-2012 (antrenori Abdoulaye Diarra și Cristian Țigan), UTA 2009-2010 (Alex Nistor și Mircea Aslău), UTA 2008 (Ioan Herman și Abdoulaye Diarra), UTA 2007 (Cristian Țigan), UTA 2004 (Dinu Donca, Costel Bogoșel și Alexandru Țamboi), UTA 2003 (Dinu Donca și Radu Mărginean), UTA 2002 ( Mircea Aslău și Mihai Petcuț) și UTA 2001 (Sandu Gaica și Adi Ungur). A lipsit UTA 2006, care e plecată în cantonament în Ungaria sub comanda lui Sorin Botiș și Adrian Clop.

După ce grupele de copii au parasit gazonul în aplauzele întregului stadion, pe teren au intrat componenții echipei de seniori. Rând pe rând, toți jucătorii au fost prezentați individual în aplauzele spectatorilor. Echipamentul de acasă al UTA-ei pentru noul sezon va fi complet roșu, cu alb pe umeri, în timp ce echipamentul din deplasare va fi negru cu auriu pe mâneci.

Lotul arădean a fost împărțit în două echipe de stafful tehnic format din Laszlo Balint, Cezar Zanfir, Gabi Vasiliu și Alex Radu și au disputat un meci demonstrativ de 40 de minute. S-au înfruntat:

Roș-albii: Bolbooașă – Ivan, Melinte, Seroni, Stancu – Ursu, Puscas, Hrezdac, Oroian – Rus

Negrii: Iacob (Opric) – Tomozei, Ilie, Salka, Deta – Khalaila, Lorenzi, Isac, Bustea – Buhăcianu.

Chiar dacă a fost prezentat și el, Coulibally este tot accidentat și nu a putut evolua, astfel că mezinul Vulturar a evoluat când la o echipă, când la cealaltă. Fiind vorba despre un meci în familie, fundașii au fost mai generoși, astfel că la final a fost 4-4…ca la teatru. Oroian, Rus (2) și Ursu, respectiv Khalaila, Bustea (2) și Buhăcianu au fost autorii golurilor, însă, bineînțeles, sâmbătă, împotriva Călărașiului, va fi o cu totul altă mâncare de pește. Seara utistă a fost ratată doar de Alex Ciucur, care se recuperează acasă după operația de tendon suferită în urmă cu trei săptămâni.

Lămuriri cu privire la arena „Francisc Neuman”

După stingerea reflectoarelor, conducători, antrenori, autorități locale și suporteri s-au retras în curtea de pe „Motorul” pentru discuții amicale la un pahar de bere sau suc. S-au servit și pogăcele, dar și ceva…lămuriri din partea lui Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad și candidat de primar pentru 2020 cu privire la arena „Francisc Neuman”. Susținătorii „roș-albilor” au aflat că vechiul contract al firmei Tehnodomus cu Primăria s-a încheiat, pentru diferența de lucrări necesare predării la cheie a stadionului urmând să se facă noi licitații. Operațiunea e pregătită minuțios în așa fel încât cheltuielile să fie prinse în buget sau la eventualele rectificări bugetare. De ce s-a tergiversat, totuși, atât de mult construcția și finalizarea stadionului am putea afla oficial mâine seară, după o întâlnire programată la sediul clubului UTA între reprezentanți ai suporterilor și angajați ai Primăriei.

365 de abonamente vândute în două zile

Media ridicată a abonamentelor vândute luni s-a păstrat și astăzi. Între orele 13 și 22,30, numărul locurilor rezervate pentru toată stagiune a ligii secunde a crescut la 365, fiind achiziționate și primele  pachete „Corporate”, trei la număr. De mâine, vechii abonați care nu și-au manifestat în scris dorința de a-și păstra locurile și în noul campionat nu mai prioritate asupra acestora. Intervalul orar pentru comercializare a abonamentelor în zilele de miercuri, joi și vineri este 16-19, la stadionul „Motorul”. De sâmbătă, ca și la restul partidelor UTA-ei pe teren propriu, se mai pot achiziționa abonamente cu două ore înainte de joc.

7 comentarii

  1. De ce oare s-a încheiat contractul cu Tehnodomus? Chiar nu v-ați dat seamaaa… AOLEO MUICAAAA… sa între Bilcea în joc, cum adică… nici acum nu v-ați prins? Valeuuu.. oai sa creadă prostimea ca Balcea s-a implicat sa termine repede stadionul și uite ce băiat bun e Sergiulica.. pai cum sa nu-l votam de primar? VA DE EL ARAD CU ASA CONDUCĂTORI!

    0
    0
      1. Orasul Bremen cu tot cu suburbii are peste doua milioane de locuitori si nu are nici un rost sa faci o astfel de comparatie pentru ca nivelul de trai al unui muncitor acolo, cred eu, ca e mai ridicat decat a unui economist in Romania. Iar marea masa a sustinatorilor unei echipe vine din acea clasa sociala.
        Sa speram ca va fi mult mai bine in momentul in care vom promova si vom juca pe noul stadion.
        Mult succes UTA in noul sezon!

        0
        0
      2. Nu compara werder bremen cu Flasc (fortuna liberty atletico salonta covaci ) Arad.. De unde sa vina la Flasc Arad lumea?

        0
        0
  2. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! HAI BAIETII , HAI ARADUL !!! Cu toata forta prin sustinere si unitate spre LIGA 1a !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button