Șoimii Lipova

Peste o colegă de serie în amical: Șoimii Lipova – ACS Ghiroda 2-1





În această dimineață, pe terenul din Sânnicolau Mic, Șoimii Lipova a trecut cu 2-1 de CSC Ghiroda, în al cincilea amical al verii. Cele două formații se vor reîntâlni și pe puncte în seria a IV-a a Ligii a 3-a.

Scorul a fost deschis de Sulea, care a marcat după o pasă filtrantă a lui Trabalka. Elevii lui Flavius Sabău și-au dublat avantajul prin Michel Vlad, care a înscris din dreapta, după o centrare din partea opus a a lui Denis Rusu. Jovanic a închis tabela pe final de meci, în urma unui corner, scor 2-1 pentru „șoimi”.

După 4-4 cu Sântana, Lipova încheie cu un succes cea de-a patra săptămână de pregătire. „Am jucat destul de bine, le-am cerut jucătorilor ca nivelul de concentrare să fie cât mai apropiat de cel din campionat. Dacă în meciurile precedente am luat multe goluri, acum am stat mult mai bine în teren. Am avut și noi ocazii, au avut și adversarii, dar puteam și închide jocul. La 2-0 am avut două ocazii mari. În linii mari, sunt mulțumit, ne-am prezentat bine, am folosit o formulă mai apropiată de campionat și cei care au mai intrat au evoluat bine. Suntem pe drumul cel bun. Intrăm în ciclu săptămânal de pregătire și vom încheia la Dumbrăvița cu un amical. Lotul este definitivat, mai așteptăm doar un portar, în rest suntem acoperiți pe toate posturile”, a menționat Flavius Sabău, antrenorul „șoimilor”.

Octavian Benga, care i-a luat locul lui Paul Codrea pe banca Ghirodei în această vară, a apreciat valoarea adversarilor, pe care îi vede din nou implicați în lupta pentru primul loc.  „Am avut un program încărcat, după cantonament și meci de Cupa României, așa că am început cu fotbaliști care au jucat mai puțin. Adversarul este unul foarte bun, care, alături de Dumbrăvița, se va lupta și anul acesta pentru prima poziție a clasamentului. A fost un joc echilibrat,de  nivel ridicat, ambele echipe au jucat constructiv, mai ales adversarii. Înfrângerea este, însă, nemeritată, am avut 3-4 ocazii mari. Sunt puțin supărat pe jucătorii mei, pentru că nu am marcat din ocazii clare și am luat două goluri pe greșeli personale”, au fost cuvintele noului tehnician al echipei timișene, care – deocamdată – nu poate conta pe arădeanul Ionuț Ianc (accidentat).

Formații:

Șoimii Lipova: Pădure – Nagy, Dolga, Bercu, Filimon – Vlad, Lazea, M. Popa, Rusu – Trabalka, Sulea. Au mai intrat: Buta – Stoin, Savin, Banyoi, Prună, Istrate, Dobrean, Simion, A. Popa, Hațegan.

Ghiroda: Șipoș –  Sabău, Goța, Bocșan, Mancaș – Herci, Casian – Budur, Jichici, Ghinescu – Baranyi. Au mai intrat: M. Gakos – Liuba, Jovanic, Andreica, Pițuc, Bădăuță, Silaghi.









4 comentarii

  1. Salutare domnule Werni . Ma bucur ca am ajuns sa ne cunoastem . Va astept cu drag oricand veniti in tara mai ales ca acum ca stiti si unde ma gasiti .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button