Liga a 2-a

Liga a II-a, prima etapă: Ex. utistul Zaluschi conturează surpriza din Trivale





Vineri, ora 18

CSM Reşiţa – Universitatea Cluj   2-0

M. Ehmann 34, B. Vasiu 74

Eliminare: Carlos Daniel Silveira da Graça ”Kay” (U. Cluj) – min. 37

Sâmbătă, 3 august, ora 11

Concordia Chiajna – Daco-Getica Bucureşti 1-0

L. Ion 20

Turris Oltul Turnu Măgurele – Pandurii Târgu Jiu 2-0

Ciobanu 48, Radu 52

Luceafărul Oradea – Sportul Snagov 2-1

Vl. Rusu 30, Dragu 64 / Poștoarcă 76

Sâmbătă, 3 august, ora 13:00

UTA Arad – Dunărea Călăraşi 3-0

Bustea 30, Buhăcianu 47, 70

Sâmbătă, 3 august, ora 18:00

Rapid – SSC Farul Constanţa 0-0

ASU Politehnica Timişoara – CS Mioveni 0-1

/ Hergheligiu 69

Eliminați: Mera 64 / Albăstroiu 69

Duminică, 4 august, ora 11:00

SCM Gloria Buzău – FK Csikszereda 1-0

Tucaliuc 64

Duminică, 4 august, ora 13:30

Metaloglobus Bucureşti – Petrolul Ploieşti 1-2

Ov. Herea 40 / Colli 53, Bratu 89

Marţi, 6 august, ora 19:30

FC Argeş – Ripensia Timişoara 1-2

N. Popescu 75 / M. Popescu 45+1, Zaluschi 80

Clasament

Etapa viitoare: Farul – Dunărea, Csikszereda – Metaloglobus, Ripensia  –  Buzău, CS Mioveni – CSM Reşiţa, Pandurii  ASU Poli, Daco-Getica – Turris (sâmbătă, ora 11), Rapid – Chiajna (sâmbătă, ora 15,30), Snagov – FC Argeș (duminică, ora 13,30), U. Cluj – Pandurii (duminică, ora 15,30), Petrolul – UTA (luni, ora 18).

FOTO: FC Petrolul (Facebook)

12 comentarii

    1. Ati auzit cate abonamente au facut resitenii? Peste 1000! La un oras jumatate cat aradul, si un club care nu are perfermantele Utei! Si peste 7000 de spectatori dupa aprecierea comentatorilor! La Uta nici in derbyul vestului nu vin atatia!

      0
      0
      1. Da!!! Am remarcat si eu!! M-am uitat la meci sa vad cu ce se va confrunta UTA!!
        Si am remarcat comentariul si numarul persoanelor din tribune!! Siiiiiiii???? Ma intreb??? La Arad nu se poate??? Uite că, nu se poate!! Comentatorul a zis 1000 persoane.. Pe sportarad sunt date 2500 persoane!! Trist!!!! Oricum ar fi!!

        0
        0
        1. Poate după rezultatul si jocul de astăzi multi vor revenii la sentimente mai bune.. Lumea sa departat datorita lipsei rezultatelor, dar mai ales vanzarii barajului cu poli a lui popa , si a infrangerii la fel programate cu asu poli de acum 3 luni! Lumea sa scarbit atunci, greu vor revenii aia la stadion, poate pe noul stadion vor veni ceva mai mulți, dar cine stie cand va fi gata si ăla! Oricum dacă ne uitam pe statistici, foarte rar am avut asistenta formata din 5 cifre, după revolutie doar in meciurile cu poli, cu steaua si dinamo in total vreo 8 am avut in jur de 10000 de drukeri! Multi utisti au plecat in alta lume, iar altii la fel de mulți prin străinătăți, iar cei tineri care au venit din urmă nu au mai crescut cu spiritul utei, decat foarte putini dintre ei, raportat la cati tineri erau inainte!

          0
          0
          1. Foarte pertinent comentariul Flavius,emulatie va exista daca lumea va observa ca se vrea intr-adevar ceva serios sezonul asta iar faptul ca a venit Balint eu cred ca e o garantie in sensul asta.Prin etapa a zecea eu cred ca vom avea o idee clara in functie de evolutia echipei si locul in clasament de atunci.

            0
            0
  1. U, Cluj a pierdut in fata Resitei !!! U, Cluj , mult mai slaba decat anul trecut cu multi jucatori portughezi slabi fotbalistic, deci, U, Cluj au probleme mari cu aceasta echipa in care credeau ei ca vor defila inca de la prima etapa !!! M-am inselat cand am crezut-o pretendenta la promovare !!! Inseamna ca vor fi multe surprize in campionatul acesta in ceea ce priveste promovarile !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA, HAI BAIETII !!!

    0
    0
    1. U Cluj a parut ca si o echipa blazata,epuizata parca,,,Nici sezonul trecut nu a aratat altceva…Doar cu Gavra si Goga,care au nevoie mare de mingi jucate pe ei,dar cand scapa….nu rateaza…Cu ei nu se face primavara…..
      Florescu?Mumie vie….Mort!Parca vrea sa scape rapid de mingi filtrante….Departe de selectionatul lui Lucescu jr…Dulca incearca sa copieze pe Dan Petrescu,sa nu incaseze goluri,dar cand le ia,nu gaseste variante de atac,de compensare….Fac pariu ca va zbura curand…sa profitam!Sa ne vedem noi de treaba noastra deocamdata….

      0
      0
    2. Mă rog la domnu” că Farul să câștige în Giulești săi mai închidă gura la ” fanfaronul” de ‘ pancone’ care se vede că și promovat în liga 1 ……ciocu’ mic ‘ pancone’ că nu jucați numai voi singuri în liga 2 …….mai joacă și alți și ‘ U ‘ a pornit mare favorită la Reșița și……….. așa că stai blând ca nu este așa simplu cum crezi tu marele antrenor’ pancone’ că s-ar putea după 3-4 etape sa fi in tribună ( că spectator) !!!!!!!!!!!!.

      0
      0
  2. Nu este pentru cine se doreste,ci pentru cine se pregateste serios,in liniste….Am aflat ca Resita si Buzau nu au drept de promovare….Interesant…
    Si mai interesant va fi pe parcurs…..Momentan nu imi permit sa comentez absolut nimic…v-om vedea!
    HAI UTA mea!Hai baieti!

    0
    0
  3. Abia am asteptat sa vad Rapid-Farul….Ce am vazut pana la urma?Ca Rapid a avut noroc ca nu si-a furat-o….Nu spun ca meci anost ar fi fost neaparat…Daca jucau astazi contra UTA-ei,parca as crede ca si-ar fi luat-o greu!
    Cand il vad pe alcoolicul Pancu,poate ca fost alcoolic,la ce presa centrala are….parca ma vad la declaratiile noastre,UTA-ei,ca promovam la 10 puncte diferenta…Pancu asa declara….Daca va continua asa,cu cai verzi pe pereti,nu-i dau 5-6 etape la timona…Aroganta se plateste mereu cumplit…
    Rapid inseamna presiune mare….Fumuri si impresii desarte…..Mai putin….
    Si pe Trica l-am auzit ca nu concepe sa nu promoveze in cele din urma….Si????
    Cand anul trecut scriam ca Sarcina isi va sacrifica echipa Luceafarul,in favoarea Sirinesei,Energeticianul,am avut iar dreptate?Cum adica sa gestionezi doua echipe,interzis,ca apoi,sa retrogradezi,sa iti arunci Luceafarul in Liga a 3-a,ca sa revii cu Sirineasa,Energeticianul,acum Viitorul Pandurii Jiu?Mai FRF,Liga lui peste,voi sunteti normali?

    0
    0
  4. Datorita unei defectiuni tehnice ca urmare a ploii torentiale,DIGI nu a mai transmis ultimele 15 minute ale meciului Metaloglobus – Petrolul ca sa vedem cum ploiesteanu-rapidist MALDARASANU a fost invins cu 2-1 de a lui..Marius Stan….!Unii spun ca si Snagovul lui Vivi Rachita trag pentru gazari….!!!!Deci UTA trebuie sa incurce in etapa a 2-a pe trupa lui Stoican(daca vrem promovare) care are radacini nebanuite in acest campionat….!Succes UTA si Doamne ajuta-ne !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button