Crisul Chisineu-CrișGloria LT CermeiNational Sebis

(Semi)surpriză amicală: Național Sebiș – Crișul Chișineu-Criș 2-1 +FOTO





Oarecum neașteptat, Crișul a fost echipa mai slab reprezentată numeric pe terenul Sebișului. Sigur, Dănuț Șomcherechi este încă la ora testărilor, iar la amicalul de astăzi au mai apărut câteva nume noi ca Macovei, Vălean, Roman și Chelărescu, dar antrenorul băimărean a avut mai mulți jucători la dispoziție decât Adi Abrudean. Acesta nu poate conta încă pe fundașii săi Tătaru, Pavel și Blănaru, iar Vasinc nu va face – tottuși – parte din lot și se va întoarce la FC Hunedoara.

Naționalul a avut 2-0 în testul de astăzi, de pe arena „Crișana”, după reușitele semnate Susan (șut din stânga după lansarea lui Szekely: bară-gol), și Balha, care l-a învins pe Zamfir cu un șut plasat de la 15 metri, din poziție centrală. Crișul a dat impresia că poate reveni pe tabelă, după ce M. Codrea a transformat un penalty provocat de Moroz, dar amicalul s-a terminat cu succesul gazdelor: 2-1.

Cu o săptămână înainte de primul meci oficial al sezonului, cel de Cupă, cu Cermeiul, jocul Sebișului nu arată rău, doar că e clar că lotul e incomplet. „Am jucat bine în fața unei o echipe bună, printre cele mai bune din serie, cu jucători de valoare, cu experiență, se vede că au relații de joc, lucruri care nouă încă ne lipsesc. Formăm o echipă tânără, în formare, dar iată că astăzi am putut să le ținem piept celor de la Crișul. Am stat bine pe linii, fundașii centrali au dus greul, în mare suntem acoperiți pe posturi, dar ne mai trebuie un fundaș central și un mijlocaș central. Mai avem în probe jucători, mai căutăm, sper ca până începe campionatul să definitivăm locut. Am adus doi tineri de la Baia Mare, doi mijlocași de bandă, Vălean și Macovei și au mai venit doi jucători, mijlocașul Roman și atacantul Chelărescu. Vom vedea în  zilele următoare pe cine ne vom putea baza. Continuăm cu pregătirea și peste o săptămână sperăm să câștigăm cu Cermeiul, de acasă, din Cupa României”, a menționar Dănuț Șomcherechi, antremorul Sebișului.

Și Crișul mai are ceva de lucru până a ajunge la nivelul dorit de exigentul său tehnician. „Am luat două goluri ușoare, nepermise la acest nivel, dar ăsta este fotbalul. Am controlat jocul, am avut multe ocazii, dar nu am marcat decât din penalty. Nu am avut concentrare și luciditate în ultimii 20 de metri, am pus mingea jos, am încercat să construim,  dar nu am reușit să marcăm, iar fotbalul se joacă pe goluri.  Mai avem mult de muncit, mai avem nevoie de doi jucători, un fundaș central și un atacant, să vedem ce găsim. Dar, înainte de toate, trebuie să ne schimbăm atitudinea. Suntem o echipă nouă, avem mult de lucru ca să rezolvăm toate problemele” a explicat și Adi Abrudean, antrenorul Crișului.

Formații: 

Național Sebiș: Gavriș – Pop, Forisz, Bărbuți, Cornea – Hojda, Bandula – Vereș, Balha, Susan – Szekely. Au mai intrat: Moroz – Macovei. Deliman, Vălean, Roman și Chelărescu.

Crișul Chișineu Criș: Zamfir – Birău, Sabău, Calvin, Suslak – Piț, Ember, Clej, Mateucă – Codrea, Modan. Au mai intrat: Pășcălău – Onuțan, Ciornei, Mărmăneanu.

Galerie Foto









Un comentariu

  1. ce sa faci cu râsii aia de la cris, sunt unii cazuri de targa..stati sa vedeti ce va asteapta acolo, va pregateste chechi surpriza..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button