Handbal

Handbalistele Crișului și-au făcut încălzirea cu un amical de gală, la Cluj: „Nu ne-a interesat scorul, am lucrat prea puțin tehnico-tactic”





Handbalistele de la Crișul Chișineu Criș au început seria partidelor amicale ale verii cu o deplasare în „fieful” prim divizionarei, CSU Cluj. În sala „Horia Demian”, elevele lui Alin Bondar s-au impus fără probleme, cu 37-25, după 17-10 la pauză.

Sebastian Tudor a rulat toate jucătoarele apte și, în ciuda diferenței de scor, e mulțumit fața echipei pentru etapa de pregătire în care se află. „Am întâlnit o formație foarte bună, care s-a întărit cu câteva jucătoare străine de valoare, o argentiniancă,  ucrainence, rusoaice. În opinia mea, Clujul nu va mai fi acea echipă care se va bate la retrogradare, ci va termina în primele 5-6 formații din Liga Florilor. Așadar, eșecul e unul așteptat, mai ales că până acum am pus accentul pe pregătirea fizică, tehnico-tactic am lucrat prea puțin. De fapt, nici nu ne-a interesat scorul, am să avem parte de un meci de gală în debutul stagiunii în această nouă formulă. Nici nu am ținut socoteala marcatoarelor, mi se pare că Romina Petruse a fost golghetera noastră, dar media per jucătoare a fost de două-trei goluri. Cert este că avem destule fete noi, trebuie să formăm relațiile de joc, în așa fel încât să fim pregătite de debutul în noua ediție de campionat în Divizia A”, a punctat antrenorul Crișului, care le-a aliniat în meciul de pe Someș pe: Corha, Năstasă – Haidu, Petruse, Klimek, Vezentan, Vrabie, Ciui, Popeanu, Puț, Boldor, Golusin, Cherecheși.

Între timp, divizionara secundă de handbal feminin și-a găsit adversar și pentru weekendul viitor. Boldor et. comp se vor deplasa la Gyula, pentru un meci cu formația locală din eșalonul al doilea maghiar.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button