Progresul Pecica

Bozian a rezolvat testul de la Graniță: Frontiera Curtici – Progresul Pecica 0-1





În stagiunea precedentă, Frontiera Curtici a fost una dintre puținele formații ce nu a pierdut în fața celor de la Progresul Pecica, echipă care – între timp – a schimbat eșalonul.  De acestă dată, în amical, elevii lui Dan Stupar s-au impus la Graniță, printr-un gol înscris pe finalul primei reprize.

În general, divizionara terță a fost la cârma partidei, iar reușita lui Bozian, din minutul 42, a venit în mod just. După o combinație pe axul central, mingea a ajuns la experimentatul mijlocaș ofensiv, care a tras plasat de la aproximativ 20 de metri. Partea secundă a fost ceva mai echilibrată, cu ocazii de ambele părți, cele mai mari aparținându-i lui Copil.

S-a termint 0-1, dar Radu Anca se declară mulțumit de echipa sa. „În ciuda înfrângerii, a fost o ultimă repetiție reușită pentru noi. Băieții au avut momentele lor bune, s-au implicat,  au respectat în mare ceea ce le-am cerut, iar împotriva unei formații bune de Liga 3-a m-a interesat să stăm cât mai bine în teren și să nu le dăm prea multe spații. E adevărat că în atac nu am contat foarte mult, însă trebuie să ținem cont și de calitatea adversarului”, a menționat Radu Anca, antrenorul Frontierei, care nu a putut conta pe Avrămuțiu și Gurban.

Pecica își continuă șirul de rezultate bune în amicale. „Ne-am comportat bine în fața unei echipe destul de bine organizată, am marcat și am avut ocazii mai multe decât ei. În prima parte, am jucat ceva mai bune, apoi jocul de posesie nu a mai fost la fel de bun. Una peste alta, a fost un antrenament cu joc reușit, împotriva unei echipe ce va avea un cuvânt greu de spus în noul sezon al Ligii a 4-a. Victoria și mai ales prestația pozitivă ne permit să avem un moral ridicat în perspectiva meciului de Cupă, cu Crișul, o formație de calitate, de același nivel cu noi. Sperăm să trecem mai departe, dar mai ales să repetăm jocurile destul de bune făcute în această vară”, a menționat Dan Stupar, antrenorul Progresului.

Formații: 

Curtici: Mucha – Al. Don, Varga, Al. Gligor, Vereș – Prică, Hanc, Ursoi – Morar, Al. Mihai, Huțanu.L Au mai jucat: Trifoi – Brîndușe , Cornean, Crișan, Gavriș, Vărădean.

Pecica: Gârlea (60 Creța) – Ilan (46 Țugulescu), Gabor (75 Arsene), Wild, Aldan – Arsene (46 Tamaș), S. Popa (46 Moraru) – Mager (73 A. Iuga), Bozian (46 Copil), A. Iuga (46 Tiric) – Puie (46 Grigore).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button