Liga a 2-a

Liga a II-a: UTA e lider (și) după runda secundă, sunt trei echipele cu punctaj maxim!





Sâmbătă, ora 11

Farul Constanța – Dunărea Călărași 1-0

Kanda 31 (pen.)

Csikszereda Miercurea Ciuc – Metaloglobus 3-0

Hodgyai 9, Gonzalez 25, Jebari 65

Ripensia  –  Gloria Buzău 1-2

C. Toma 11 / V. Alexandru 13, 39

CS Mioveni – CSM Reşiţa 1-1

V. Balint 72 / Vădrariu 90+2

Pandurii Tg. Jiu – ASU Poli 0-3

Axente 14, Manea 58, Ungureanu 80

Daco-Getica – Turris Turnu Măgurele 0-3

Ispas 81, Tescan 88, 90+1

Sâmbătă, ora 15,30

Rapid – Chiajna 3-1

Hlistei 18 (pen.) si 23, Vlada 32 / Albu 7

Duminică, 13,30

Sp. Snagov – FC Argeș 0-3

/ Blejdea – 52, 73, 79

Duminică, 15,30

U. Cluj – Viitorul Pandurii 3-0

Al. Pop 35, 40, Goga 56

Luni, ora 18

Petrolul – UTA 0-3

/ Rus 36 – penalty, Buhăcianu 90, Lorenzi 90+4

Clasament după 2 etape

 

Etapa viitoare (16-20 august): Chiajna – Farul, Turris – Rapid, ASU Poli – Daco-Getica, CSM Reşiţa – Pandurii Tg. Jiu, Viitorul Pandurii – CS Mioveni, UTA – FK Csikszereda, FC Argeş – Universitatea Cluj, Gl. Buzău – Sp. Snagov, Metaloglobus  – Ripensia, D. Călăraşi – Petrolul.

5 comentarii

  1. Nu ii regret pe niciunul dintre cei plecati in ultimul timp de la UTA,comparativ cu ce se pare ca avem acum,poate ca doar pe Hlistei,dar nu putem fi cu toate…Avem lot calitativ,sa fie baietii doar feriti de accidentari!Bafta si multa sanatate inainte de toate….
    Mult succes UTA mea la Ploiesti!

    0
    0
  2. Stoican zice că ar fi dezamăgit dacă se termină egal, si noi utistii am fi dezamăgiți daca nu batem . e diferența de o clasă intre noi si ploiesti, dacă e sa analizam post cu post, chiar la antrenori eu zic ca avem in plus coloană, la conducatori e egal..si unii si altii sunt de ??

    0
    0
  3. Dupa un circuit >fotbalistic< facut pe ruta Biucuresti -Turnu Severin-Resita – Jimbolia -Timioara-Recas unde am discutat si cu oameni de fotbal,va spun ca sambata dimineata in restaurantul hotelului Angelli din Tm am reintalnit pe fotbalistii Ripensiei in frunte cu Tanc…. si Sandu Pelini.Toti sefii din fotbalul romanesc….,inclusiv Pelici mi-au spus caci in acest campiont UTA v-a promova ca are echipa si antrenor bun.Doamne ajuta !Hai UTA !

    0
    0
  4. Victorie meritată, poate la un scor prea drastic, dar, până la urmă, punctele le-au luat cei care au știut atât să găsească drumul spre poarta adversă, cât și să-și apere propriile buturi. Dincolo de euforia momentului rămân certitudinile:
    1. Gyuszi Balint construiește, cu multă seriozitate, o echipă la Arad.
    2. Jucăm compact, ne apărăm împreună, atacăm împreună.
    3. Avem atacant și marcatori potențiali în toate liniile.
    4. Avem portar.
    Sigur că mai sunt 36 de etape dar semnele bune se văd și șansele de a sărbători 75 de ani de la înființarea UTA-ei de pe o poziție promovabilă sunt în creștere.
    Să rămânem cu picioarele pe pământ și, cum spunea și Gyuszi Balint după victoria de la Ploiești, să jucăm bine, să adunăm victorie cu victorie. Mare atenție și multă baftă sâmbătă cu Csikszereda, o altă echipă serioasă și muncitoare!

    0
    0
  5. Iubiti aradeni, dragi suporteri ai echipei noastre de suflet, UTA (nu UTA Arad, deoarece „A”-ul din initiale inseamna exact…Arad!), sa ne pastram calmul si decenta proverbiale, sa ramanem cu picioarele pe pamant chiar si dupa doua victorii, cu 6 „date” si zero „primite”, sa sustinem actuala trupa de fotbalisti si de tehnicieni.! Calea-i lunga pana la promovare, ea va veni – Doamne ajuta! – si cu ajutorul nostru, al celor mai batrani sau mai tineri ut-isti.
    UTA, poate cea mai frumoasa echipa, prin traditie si spirit, din fotbalul romanesc, merita tot respectul. La mai mare! Adica, in prima liga!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button