UTA Arad

Stoican: „A fost o zi în care aveam senzația că, orice am face, mingea nu intră în poartă! Fotbalul ne va răsplăti când vom fi mai lucizi în fața porții”





Petrolul Ploiești rămâne la „cota” 3 puncte după vizita UTA-ei, pierzând un prim duel direct pentru promovare. În mod normal, un scor de 0-3 nu ar lăsa loc de comentarii în dreptul echipei gazdă, însă „lupii galbeni” chiar au avut ocazii importante la 0-0 și 0-1, iar reușitele desprinderii utiste au venit în ultimele 5 minute.

Conform așteptărilor, Flavius Stoican a considerat nedrept insuccesul echipei sale, dar – totodată – vrea o formație mai lucidă pe faza de atac și finalizare. „Este un rezultat neconform cu realitatea din teren. Eșecul e nedrept, noi am controlat jocul, ne-am creat multe ocazii, însă a fost o zi în care aveam senzația că, orice am face, mingea nu intră în poartă. Arnăutu a avut două ocazii mari, a mai fost bara lui Stoica, dar și alte șuturi periculoase.Oricum, trebuie să fim mai atenți, sunt situații pe care ni le creăm, ajungem la 30, la 20 de metri, am pretenții de la Munteanu, Ștefănescu, de aceea i-am adus. Fotbalul o să arate și altă față a echipei noastre, poate o să jucăm mai slab și o să câștigăm. E și vina mea, am zis că, dacă jucăm bine, fotbalul ne va răsplăti. Dar, fotbalul ne va răsplăti dacă vom fi așezati și lucizi în fața porții. Am primit un penalty împotriva noastră, am mai luat și alte goluri pe final, dar am văzut determinare la jucători. Însă, îmi doresc luciditate, presiunea ne-o creăm noi singuri. Trebuie să intrăm pe teren și să ne punem în joc calitățile, eu am ales jucătorii, știu ce am luat.  Trebuia să fim atenți, sunt rare aceste meciuri în care să domini și să pierzi. Trebuie să știm să ieșim de aici, este un joc, nu este asta o problemă. A murit Florin Halagian, mor oameni în accidente, acestea sunt probleme”, a punctat antrenorul Petrolului.

Fostul fundaș al naționalei ținut să-i mai ia din merite numărului unu utist, care a evoluat, din nou, fără greșeală. „Portarul Iacob a prins o zi de grație și pentru că noi nu am fost liniștiți. Asta a fost, îl felicit, a fost îngerul lor păzitor. În general, UTA s-a apărat și și-a văzut scopul. Dar, roata se învârte, rezultatele se întorc, să vedem cum ne descurăcm mai departe. Vom juca și noi la ei în retur, astăzi căldura a fragmentat jocul, au fost multe opriri, cârcei, intrări ale doctorului…Oamenii au venit să vadă spectacol, dar căldura a înfrânat meciul. Asta e, e un joc de la care trebuie să învățăm, să fim mai dinamici. Vreau să arătăm că știm fotbal, că nu suntem timorați și robotizați, indiferent de adversar. Jocul cu Călărași ni-l facem greu dacă vom juca stresați. Trebuie să pasăm, să ne demarcăm, să fim lucizi, vreau să văd jucătorii care trebuie să facă diferența”, a mai spus Stoican.

Întrebat dacă s-a acordat corect penalty pentru UTA la scorul de 0-0, tehnicianul „lupilor” a adăugat: „Cred că a fost penalty, deși nu mai știm când e henț, când nu e henț. A fost și la Melinte o minge căzută pe mână, dar nu a fost henț. Sigur că nu e de vină arbitrul pentru rezultat”.

Cu trei puncte puse la păstrare și un golaveraj negativ: 2-4, Petrolul ocupă poziția a 14-a în clasamentul la zi al ligii secunde.

FOTO: FC Petrolul Ploiești (facebook)









10 comentarii

  1. Teoretic, dupa spusele d-lui Stoican, echipa lui a facut un meci mai mult decat bun, dar practic, scorul a fost 3-0. Cu scuze dinastea a fost dintotdeauna Stoican, asunde rezultatul si realitatea in spatele acestor scuze. Patetic…

    0
    0
    1. Saracu’ Stoican ei au jucat ff bine ai au pierdut ( și nu cu ori-ce scor) iar noi ( UTA ) am jucat f. slab și am câștigat stoicane las-o baltă ca macane NO COMENT !!!!!!!!!!!(((((((((.

      0
      0
      1. Multa , multa …. domnule Stoican. Ai grija cand te uiti in clasament si vezi unde ii uta si unde ii echipa ta sa nu mai doresti sa joci cu fcsb, dinamo si cfr

        0
        0
  2. Ai fost prea mare in clanta in declaratii inainte de meci . Ciocu mic data viitoare fi mai modest ca uite ce patesti . Ai meritat infrangerea de azi . Inca o data se dovedeste ca nu esti asa mare antrenor . Am fost la meci si m-am uitat foarte mult la tn la ceea ce faceai . Erai fara solutii

    0
    0
  3. Stai să vezi, măi băiatule, cum te aleargă băieții prin tot Ploieștiul dacă o mai ai de gard de vreo două ori,
    Nu bateți nici etapa viitoare, te face domn’ profesor Pustai, iar la Arad, in retur, nici măcar in vise să nu indrăznești să speri la vreun punct.
    Iar acum să-ți vorbesc pe limba ta: dacă UTA n-ar fi inscris 3 (trei) goluri azi, meciul s-ar fi terminat egal. No, ai băgat la cap? :))))

    0
    0
  4. stoican e tipic antrenorul ruman cocalar ba stoicane fi barbat ai pierdut pt ca ai actionat prost eu te as da imediat afara nu pt ca nu ai castigat pt ca nu ai caracter dar de fapt ma bucur sper sa te tina pana la final tot pe tine petrolul!

    0
    0
  5. Jur ca nu citesc la momentul acesta comentariile….blestemul lui Stoican este umbra lui Ionut Popa,pe unde a trecut…ii .zice unul cap de ciment,dar ar fi un subsitut de lauda….
    Nu contest ca este antrenor bun, slab,dar are mari probleme pe la mansarda….
    Eu asta am constatat astazi….poate ca sunt subiectiv si ma bucur….
    Noi doream un rezultat bun la Ploiesti si nici nu se punea problema sa urcam peste ei,ci doar sa-i lasam sa se avante….ceea ce au si facut….Am parerea ca mijlocul nostru a fost deliberat scos pe laterale….Mereu la panda….apoi incisiv verticalizat…. Ce antrenor mare avem….se numeste joc de derivare,spre inapoi,apoi brusc pe contra….asa i-am prins….
    La 1-0 condusi acasa,au trebuit sa iasa la joc si Balint atat a asteptat…Retras putin mijlocul,la deruta,schimba liniile,prefera sa dubleze apararea,cu riscul ca ne inchidem…
    Greseala nu iarta pe nimeni…Stoican face schimbari din disperare si UTA se comprima.Isi ajuta mediana,clar cu mari probleme de posesie….Mare portar Iacob,nu comentam,din nou….Adevarul ca din nou,consecutiv,ne-a scos!
    Mare clasa acest Buhacianu,de s-au cacat pe ei comentatorii….Ce cursa……Vitezometru,si ce control al mingii…..
    Nu am facut un fotbal frumos,dar 3:0 spune altceva….Asa ca…..
    OLE,OLE,cine e pe primul loc?UTA eeeee…..Sa vina banii la baieti!!!!!!
    Ma unge inima si sufletul!Tineti-o tot asa……

    0
    0
    1. marele specialist.. GIRO….,ZIS SI ANALIST SPORTIV, de azi esti la DIGI SPORT in locul lui ILIE DUMITRESCU, felicitari…auzi cine face analiza echipei si a jocului ?GIRO? da cine te crezi ma GIRO?cine a ajuns sa analizeze jocul UTE-I? GIRO? da cine p..l.m..esti tu?baaaaaaaaaaaaa vezi ca faci numai rau cu comentarile tale si mentalitatea ta , trezestete vezi ca esti un zero in domeniul fotbal,.ai pus vreodata mana pe o carte de fotbal?nu e tot una sa joci pe maidan si sa vii sa iti dai cu parerea,. te bagi in toate , de la juniori pana la echipa mare,

      0
      0
  6. Bai nene, Stoican asta moare de necaz ,isi musca degetele ca a pierdut cu 3- 0 si nu ii vine sa creada !!! Saracul de el , ce sigur era el ca bate UTA. se credea invincibil si uite ca a dat-o in bara , Spune ca, UTA. a fost dominata copios etc. dar uite mai Stoicane ca, Laszlo Balint ti-a dat o lectie de fotbal si a castigat !!! Forta UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button