Șoimii Lipova

Pop îi transmite un mesaj clar Craiovei lui Mititelu: „Nu vor avea șansa Reșiței, vom fi șoimi, capre, niciodată!”





Dintre cele cinci arădene angrenate în Liga 3-a, cel mai abrupt debut îl are Șoimii Lipova. Vicecampioana ediției precdente în seria a IV-a primește vizita echipei U. Craiova 1948, favorita hârtiei la promovare, după care se deplasează tocmai în județul Vâlcea, la Horezu, o altă formație de top a seriei.

Așadar, un start ce ar putea spune multe despre potențialul echipei lui Flavius Sabău în noul an competițional. „Întâlnim echipele ce au încheiat campionatul trecut pe locurile 2, respectiv 3 în seria treia, practic este și un moment al adevărului. Și așa erau discuții de multe ori care dintre serii este mai puternică, a treia sau a patra, acum vom putea să ne măsurăm forțele cu ei chiar din primele etape. Cred că echipa noastră s-a întărit față de sezonul trecut, suntem mai puternici, mai experimentați și cu cicatrici care s-au închis, așa că ne putem lupta din nou pentru podiumul seriei. În rest, vom juca cu fiecare dintre colegele de serie cum a ieșit din tragerea la sorți, cred că este pentru noi un șir echilibrat de meciuri. Sigur, toate etapele vor fi grele, chiar dacă aparent unele pot fi mai abordabile decât altele. Îmi doresc să nu mai facem pași greșiți cu echipele care nu au obiectiv, așa cum am pățit în campionatul trecut”, spune Radu Pop.

Vorbind mai aplicat despre primul adversar din noul campionat, președintele secției de fotbal al „șoimilor” a adăugat: „În prima etapă ne vizitează echipa ce a declarat apăsat că își dorește promovarea, dar vor fi condiții egale pentru ambele echipe, căci nici noi, nici ei, nu vom juca miercuri în Cupa României, va fi primul meci oficial pentru ambele cluburi. Este un prim examen pentru noi, dar presiunea cred că este la Craiova. Jucăm acasă, unde cedăm greu puncte, iar ei își doresc să înceapă cu dreptul. Din punctul meu de vedere, locul echipei lui Mititelu era în seria a treia, probabil că și-a făcut calcule că este mai abordabil acest campionat, eu cred că va avea o surpriză neplăcută prin zona de vest. Toate aceste manevre de culise ne ambiționează și mai tare și sper să le pot transmite asta și băieților. Anul acesta ulciorul nu mai merge la apă, Craiova nu va avea șansa unei Reșițe izolate care străpunge echipele din vest. Vom fi șoimi pe teren, capre – niciodată!”.

Șoimii Lipova – U. Craiova 1948 va avea loc pe 23 august, începând cu ora 18, pe arena „Podgoria”, din Pîncota.









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button