UTA Arad

Record de spectatori pe „Motorul”: „Atmosferă incredibilă, în momentele grele am fost împinși de la spate”





Emulația din jurul echipei utiste strunite de Laszlo Balint se regăsește și în numărul de spectatori de pe „Motorul”. Practic, cu ocazia disputei cu Csíkszereda Miercurea Ciuc, o formație fără pretenții în eșalonul secund, s-a înregistrat recordul de fani al arenei din Aradul Nou. Doar la barajele de promovare cu Dunărea Călărași și FC Voluntari, arena a fost plină ochi, dar atunci capacitatea era mai redusă, aproximativ 2000 de locuri.

Acum, sunt peste 3000 de locuri pe „Motorul”, care astăzi au cam fost ocupate de fanii „roș-albilor” încântați de debutul perfect al favoriților. Galeria a cântat și ea din primul până în ultimul minut, fiind unul dintre „motoarele” succesului cu 3-0 al „Bătrânei Doamne contra harghitenilor. „Jos pălăria pentru public, vreau să le mulțumesc spectatorilor din partea tuturor, a vestiarului și conducerii administrative. A fost o atmosferă incredibilă, în momentele grele fanii ne-au împins de la spate. Ne-au încurajat mereu, ne bucurăm că i-am făcut fericiți și au plecat mulțumiți de ceea ce au văzut astăzi”, menționat Laszlo Balint la finele disputei cu Csíkszereda.

„Fotbalul e pentru spectatori, mie îmi pare sincer rău că nu a fost și mai plin stadionul. În fața unor tribune pline, jucătorii se simt fotbaliști și știu că trebuie să facă spectacol pentru spectatori. Nu contează că ești acasă sau în deplasare, fotbalul s-a inventat pentru spectatori”, a fost și remarca lui Valentin Suciu, antrenorul echipei oaspete, legată de tribunele pline de pe „Motorul”.









3 comentarii

  1. Zi tristă pt aradeni. Adio Jolt Torok. Alpinistul care a dus Aradul pe cele mai înalte culmi. Dumnezeu să-l odihnească.

    0
    0
  2. Doar niste urari si felicitari pt cei care de 5 ani se ,,straduiesc” sa termine stadionul FN au lipsit.

    0
    0
  3. nimeni nu scrie nimic pe bune le e frica li sa bagat pumnul in gura daca nu tac le taie finantarea de la primarie asta a fost raspunsul lor ,

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button