UTA Arad

Miculescu, la al treilea sezon în lotul primei echipe utiste la doar 18 ani: „Un grup mai unit decât precedentul, sper într-un nou 3-0 la Timișoara”





Atâta timp cât este apt de joc, David Miculescu pare punct fix pentru Laszlo Balint. Mai mult, fiindcă a decis să apeleze la două vârfuri clasice, Rus și Buhăcianu, antrenorul UTA-ei i-a atribuit un alt post internaționalului de juniori, cel de mijlocaș de bandă. „Decarul” arădenilor a început partida cu Csíkszereda în dreapta, iar apoi a trecut în stânga, având destule realizări pe faza de construcție și mai puțin la finalizare. Ca și în prima rundă a campionatului, cu ocazia succesului cu Dunărea Călărași, Miculescu a prins ultimul fluier al arbitrului pe teren, pentru ca la Ploiești să rămână pe bancă din pricina unei probleme medicale. Cert este că fotbalistul de 18 ani rămâne o piesă foarte importantă în angrenajul utist, fiind, evident, prima alegere la nivel de juniori.

David, un meci mai greu decât o arată scorul.

Nu a fost deloc o partidă ușoară, în prima repriză ambele echipe au avut ocazii, se putea întâmpla orice. După pauză, ne-am motivat și am obținut un rezultat care nu cred că este mincinos.

– Ai încercat poarta des în repriza a doua, dar nu ți-a reușit.

– Într-adevăr, nu prea mi-am reglat tirul în acest meci, sper să înscriu la Timișoara. Până la urmă, însă, nu este chiar atât de important dacă marchez, atâta timp cât câștigăm.

– Apropo de următoarea partidă, cea cu Ripensia, e ceva mai specială având în vedere că ești născut și ai crescut la Timișoara?

– Nu neapărat, căci nu am jucat la vreo echipă de seniori acolo, ci doar la copii. Gândul meu e doar la victorie, sper să fie un nou 3-0.

– În partidele de verificare ale verii, ai jucat în special în spatele vârfului, acum ai fost trecut joci în bandă, cum te-ai acomodat?

– Mă simt foarte bine și acolo în bandă, cred că dau un randament bun pe orice post în ofensivă.

– Ești la al treilea sezon la prima echipă utistă, simți că acest sezon este puțin diferit față de celelalte?

Eu zic că avem un grup mai unit decât cel de anul trecut, iar din acest motiv au apărut și rezultatele. Sper ca suporterii să ne încurajeze în continuare, ne ajută foarte mult acest lucru.

– În luna octombrie ai treabă și la echipa națională Under 19, în turneul de calificare la Turul de Elită, te gândești din când în când și la aceste meciuri?

– În general, sunt concentrat pe ceea ce am de făcut la UTA, dar e normal să mă gândesc și la turneul din Serbia, în tricoul echipei naționale Ar fi ceva unic să obținem calificarea. Sper ca lucrurile să meargă bine atât la națională, cât și la echipa de club.









Un comentariu

  1. Jucătorul care s-ar înțelege cu orice antrenor . Fotbalul pentru el își dezvăluie treptat secretele . Ascultător ,tenace ,luptător in adevăratul sens al cuvântului ,el candidează la postul de ,,diamantul ” coroanei !! Clubul înțelege etapa in care el își formează și o cariera. de tinar international . E o plăcere să-l vezi jucind și aproape singur ,dacă e serios ,poate dubla numărul spectatorilor pe noul stadion . Plus toate fetele de virsta lui . !! Deocamdată ,cum zice și el ,obiectivul clubului. Bravo unui viitor international A. !!! Hai UTA. !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button