Fotbal judetean

Puncte la fotofinish: CS Ineu – Frontiera Curtici 0-2





Întărită în vară cu jucători ca Varga, Huțanu sau Mucha, care s-au reîntâlnit cu Gligor, Mihai sau Avrămuțiu, Frontiera Curtici e – fără îndoială – una dintre formațiile cu pretenții de podium în Liga 4-a. Startul era important, cu atât mai mult cu cât el s-a dat, pentru „grăniceri”, pe terenul singurei prim divizionarei județene ce se antrenează zilnic. Marele „păcat” al Ineului rămâne media scăzută de vârstă a lotului, iar în partide de genul celeia disputate sâmbătă dimineață acest lucru contează.

Pe „Centralul” din parcul ineuan, meciul a fost extrem de echilibrat în prima parte. Și pentru că nu și-au intrat deocamdată în ritmul de competiție, combatantele nu și-au făcut deloc rău. Teședan a avut grijă să scoată din 6 metri finalizarea lui Avrămuțiu, iar scorul reprizei a fost alb.

Nici actul secund nu a meritat un premiu de frumusețe, dar măcar au fost și ocazii clare și, mai ales, două goluri. Ineul putea da lovitura, însă finalizarea lui Mâneran a fost respins de pe linia porții, iar șutul lui Balaci a fost parat de Mucha. Și a venit minutul 85, când nou-intratul Cornean a centrat din banda dreaptă, iar Avrămuțiu a înscris din voleu, din 11 metri. În cel de-al treilea minut de prelungire, servantul a devenit finalizator pentru rezultatul final: 0-2. Prică a pasat în adâncime, iar Cornean l-a lobat elegant pe Mureșan din 16 metri.

Trei absențe importante a avut formația din Țara Zărandului, respectiv Spătaru, Șerban și Zdrențan. „A fost un meci echilibrat, iar ultimele zece minute am dominat clar. Am ratat două ocazii mari prin Mâneran și Balaci, iar Curticiul a scăpat pe contraatac și ne-a marcat primul gol, după care a venit și reușita care a închis tabela. Am avut și absențele importante, Spătaru s-a accidentat chiar la ultimul antrenament, în timp ce Zdrențan și Șerban au lipsit din motive personale. Zdrențan va absenta până în octombrie, fiind plecat cu școala în SUA, iar aceste absențe au contat. Consider că mai mult decât echitabil era un rezultat de egalitate având în vedere desfășurarea partidei, dar asta contează mai puțin la sfârșit, deoarece se consemnează doar scorul partidei”, a spus Cristian Sculici la finalul disputei din prima rundă.

Curticiul este una dintre cele patru formații ce au început cu trei puncte noua stagiune, oferindu-i un debut pozitiv antrenorului Radu Anca. „Fiindcă nu ne-am rodat încă, iar relațiile de joc încă suferă, era important să câștigăm astăzi și am reușit. Am jucat pe terenul unei echipe foarte pregătită, care se antrenează zilnic și se bazează pe aportul multor tineri interesanți, dar și câțiva seniori peste media Ligii a 4-a. Toți băieții au pus osul, am alergat unii pentru alții, iar victoria, deși s-a născut greu, în ultimele minute, este meritată”, susține „decarul” Remus Avrămuțiu.

Formații:

CS Ineu: Mureșan – Fereștean, Teședan, Mihuț, Hulbăr – Dodu (min. 91 – Șodincă) – D. Florea, Danilă (min. 46 – Scrob), S.Balaci (min. 87 – Blaj), D. Mâneran – Bârdan.

Curtici: Mucha – Al. Don (min. 47 – Hanc), Gligor, Varga, Vereș – Prică, Avrămuțiu, Ursoi (min. 74 – Cornean) – Morar, Brândușe (min. 83 – Gurban), Huțanu (min. 90 – Gavriș).

Arbitri: Radu Bîtea – Flavius Dreghici, Filip Cîrmaci. Observatori AJF: Dan Ologeanu, Eugen Roșu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button