UTA Academie

Șapte puncte, un singur gol încasat – palmaresul juniorilor Academiei UTA în etapa de Liga Elitelor





Juniorii Academiei UTA au evoluat în deplasare, la Oradea și Cluj, în cadrul etapei a treia a Ligii Elitelor U19, U17 și U16. Bilanțul, un singur încasat, însă „doar” 7 puncte luate.

Liga Elitelor U16: U Cluj – UTA 1-2

Juniorii de la U16 s-au deplasat la Cluj, pentru meciul cu „U“. Elevii lui Bogoșel, Donca și Țamboi au câștigat cu scorul de 2-1, toate golurile fiind marcate în prima repriză. În minutul 12, Babiciu a urmărit o diagonală, dar a fost faultat în careu. Șerengău a bătut penalty-ul, portarul a parat, mingea a revenit în joc și, dintr-un carambol, gazdele și-au introdus mingea în poartă. După doar 5  minute, în urma unei lovituri de colț, clujenii au egalat la o bâlbâială în careul utist. Cu 3 minute înainte de finalul primei reprize, Codrea a avansat în banda stângă până aproape de linia de fund, a încercat să centreze, dar mingea intră în poartă. În partea a doua, ratările mai mari au aparținut tot utiștilor, prin Ciubăncan și Tod, dar scorul a rămas 1-2.

UTA: Blaga – Varga, Opriș, Pele, Codrea, Șerengău, Sarkozi, Mihai, Mare, Babiciu, Ciubăncan. Au mai jucat: Vale, Cohuț, Cristea, Ungureanu, Tod.

Liga Elitelor U19: LPS Bihorul – UTA 0-0

Pe stadionul Tineretului din Oradea, trupa lui Gaica și Ungur au reușit doar un meci egal contra celor LPS Bihorul, al doilea din acest sezon după cel Cluj, cu „șepcile roșii”. Ca și în urmă cu o săptămână, jocul s-a desfășurat aproape la o singură poartă, cea a gazdelor, însă lipsa de ispirație la finalizare și neșansa au făcut ca scorul să „înghețe” chiar și la 30 de grade Celsius.

UTA 19: Opric – Haloș, Vidican, Dardai, Mohaci – Cocriș, Rădulescu – Truță, A. Gavrilă, Merian – Jula. Au mai jucat: Boștină, Sfârlea, Paunchici, Răzban.

Liga Elitelor U17: LPS Bihorul – UTA 0-5

UTA U17 continuă forma bună din acest început de sezon și s-a întors cu alte trei puncte de la Oradea, după o evoluție solidă. Primul gol a căzut încă în minutul 5, autor Maxim, care a șutat la colțul lung din interiorul careului. Scorul pauzei a fost dat de execuția lui Borcea, care a scăpat singur pe dreapta și a marcat la colțul lung. În partea a doua elevii lui Donca și Mărginean au reușit să mai marcheze de trei ori. În minutul 60, Pătlăgică a prins un șut de excepeție din afara careului și, după alte două minute, Puta a avut o execuție superbă de la 35 de metri, sub bară: 0-4. Scorul final a fost stabilit de e Narsesovici, cu 10 minute înainte de finalul partidei. La rândul său, acesta a prins un șut în bară, mingea i-a revenit pentru un sec 0-5.

UTA: Roșca – Popa, Bortiș, Măguleanu, Puta, Pătlăgică, Mercioiu, Andrieș, Rotea, Borcea, Maxim. Au mai jucat: Rigo, Narsesovici, Tambor, Onișor, Mocanu.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button