Fotbal feminin

AC Piroș Security și-a amânat meciul din prima etapă pe motive de…omologare a terenului „Șega”





Nou promovată pe scena primului eșalon de fotbal feminin, AC Piroș Security ar fi trebuit să debuteze în acest weekend, pe teren propriu, cu Universitatea Alexandria. Doar că „oficialii” grupării arădene au solicitat amânarea jocului din prima etapă, pe motiv că terenul „Șega” nu a putut fi omologat încă. „Sunt încă de montat câteva scaune în tribune și delimitarea sectorului pentru posibilii susținător ai echipei oaspete. Din păcate, s-a reușit acest lucru încă și, astfel, meciul de duminică, cu fetele de la Alexandria a fost amânat de Federație pentru o altă dată”, ne-a comunicat Liviu Ilea, directorul sportiv al grupării arădene.

Nici echipa nu ar fi prea pregătită de demararea meciurilor pe puncte și asta pentru că antrenamentele au fost demarate doar de două săptămâni, iar transferurile nu sunt rezolvate încă. Doar pe atacantul Tina Ancăș, de la Ineu, o regăsim la capitolul achiziții. În rest, în această săptămână ar trebui să ajungă la Arad două fotbaliste străine, dar și alte trei-patru de la Timișoara, binecunoscute antrenorului Florin Bugar. Apropo, acesta se află de o săptămâna la București, unde a pregătit lotul național Under 19 de „dubla” amicală cu Ucraina. Primul meci e programat chiar în această seară, de la ora 18,30.

Vor fi depărțiri în tabăra celor de la Piroș Security, cea mai importantă petrecându-se deja în urma demisiei date de antrenorul celor două promovări, Gigi Cameniță. Nici prezențele în lot ale lui Bărbosu, Chiș, Vanu sau Sîrbovan nu mai sigure, astfel că efectivul „leoaicelor” are nevoie de întăriri.

Altfel, prima rundă Ligii I feminină va debuta duminică, cu 5 partide: Filiași – Galați, AFC Fair-Play – Târgoviște, Becicherecu Mic – Olimpia Cluj, Selena Constanța – Vasas Odorhei, Prundu Bârgăului – Independența Baia Mar. Piroș Security va debuta pe 1 septembrie, la Târgoviște.

Un comentariu

  1. Serios?Pentru ca pe Sega ar mai fi doar cateva scaune de schimbat?Asta este cea mai tare gluma proasta…..Cate?Va spun eu….cam toate…..vandalizate….Si unde anume sector oaspeti?Poate ca in gradinile oamenilor riverani….Pe bune?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button