UTA Arad

Khalaila nu a acceptat statutul de rezervă și a plecat de la UTA, vine Ioniță?





Echipa fanion a Aradului se desparte prematur de un fotbalist transferat în această vară. Amir Khalaila nici nu a apucat să debuteze în „alb-roșu”, mai întâi din pricina acelui cazier obținut cu mare efort, pe căi diplomatice, din Israel, iar mai apoi fiindcă așa a considerat Laszlo Balint. Iar rezultatele îi dau dreptate antrenorului arădean.

Așadar, pe site-ul  oficial al clubului fanion a Aradului a și venit confirmarea „divorțului”: ”Având în vedere că jucătorul Amir Khalaila nu s-a integrat în grupul format de antrenorul Laszlo Balint și nu a acceptat statutul de rezervă, de comun acord, astăzi s-a ajuns la înțelegerea de reziliere a contractului, pe cale amiabilă. Îi dorim lui Amir Khalaila mult succes în carieră!”. Atacantul israelian de 22 de ani nici nu a mai participat la ședința de pregătire a echipei ce a început la ora 16,30 și va apela din nou la sprijinul impresarului său, Bogdan Apostu, pentru viitoarea destinație.

Automat, clubul UTA ar trebui să revină pe piață pentru încă un atacant, iar varianta cea mai la îndemână este Alexandru Ioniță. Recent, fostul „vârf” de la Rapid sau Koln a recunoscut că, la începutul verii, a avut o propunere de la Gyuszi Balint, cu care a lucrat o jumătate de an la Snagov, dar a declinat-o în speranța unui contract în străinătate. Acum, „mariajul” se poate înfăptui, nefiind exclus ca fotbalistul să soseacă la Arad chiar în zilele ce urmează. „Sunt convins că UTA va fi ori campioană, ori locul 2, pentru că știu cum lucrează Gyuszi Balint și știu că își dorește să câștige, să facă performanță”, mai spunea, printre altele, fotbalistul de 30 de ani în urmă cu două săptămâni.

18 comentarii

  1. Nu l-aș judeca prea aspru pe băiat, asta inseamnă că are ambiție și incredere in forțele proprii. Ghinionul lui este că s-a nimerit să vină exact când avem doi atacanți in formă, niciunul dintre ei nu putea fi scos din primul unsprezece. Conducerea cred că a procedat corect față de toată lumea in cazul ăsta.
    Ioniță? Nu știu ce să spun, ne-ar putea ajuta, are destulă experiență, dar acceptă să frece banca și să-și aștepte rândul?

    0
    0
  2. Și la valori egale au prioritate. cei care lupta și înțeleg obiectivul clubului. Sunt sigur că la prima pb. la gol ,Balint l-ar fi băgat. Astfel de jucători vin 80% pentru a fi relansați. El bazindu-se și pe valoarea oarecum atestata. A văzut forma celor doi și nu a mai avut răbdare . A făcut bine și pentru el și pentru club . Acum e nevoie de. ,,echipaj” in slujba unei idei comune. !!

    0
    0
  3. Ameer Khalaila este un jucator tanar, talentat ,de perspectiva. Cred ca nu a avut suficienta rabdare pentru ca era mult mai folositor echipei decat un oarecare jucator de 30 de ani fara angajament. O discutie serioasa intre antrenor ( cel care l-a dorit la echipa ) si jucator se impunea la modul cel mai serios. Pacat, UTA a pierdut un fotbalist bun.

    0
    0
  4. Pacat. Dar decat figurantu de ionita mai bn un jucator tanar de la echipa II. Nu mai stiu nimic de nick faur. Voi stiti kreva cv? Anu trecut am auzit k o marcat in vreo 2 meciuri cate 4 goluri. Ar merita o sansa zik eu

    0
    0
  5. Nu vad momentan un atacant,fara cuvinte mari de lauda fara rost,in Liga 1-i sau a 2-a,peste Buhacianu….Conditie fizica,viteza,plasament,oportunitate.bun simt…de toate…
    Apoi,Cipri Rus…..este exact sablonul care da senzatia ca nu prea functioneaza,dar iti da goluri importante,fix cand trebuie…..
    Khalaila a avut ghinionul sa nu primeasca actele la timp si restul si-au aratat meritele…
    Pacat ca tanarul a aruncat prosopul prea devreme….Pacat de banii cheltuiti cu el…
    Probabil ca nu a inteles despre ce este vorba acum si Gyuszi Balint decide….
    Decat figuranti,ulterior,…..munca,munca si rezultate!Pana acum cine ar putea sa fie Gica-contra?…sa fim seriosi!
    Bravo!Tot asa!HAI UTA!

    0
    0
    1. Da Parschiv este o varianta buna, si cred ca poate fi luat usor avand in vedere ca a refuzat sa mearga la nou creata Viitorul Pandurii si acum e in liga a treia la Luceafarul, cum dealtfel si Ionita este o varianta foarte buna!

      0
      0
  6. Si ma rog, de ce Balint, de ce nu putea juca de la inceputul campionatului in formula 4-3-1-2?? Cu Rus, in spatele lui Buhacianu, Khalaila?? Avem noi certitudinea ca ce se aduce va fi la nivelul lui Amir??

    0
    0
    1. Cum de ce? Pt că Balint e antrenor si el e responsabil de deciziile lui! Până acum rezultatele arată ca a luat mereu deciziile bune!

      0
      0
  7. Adevarul iese pana la urma la iveala : marele fotbalist pe care-l jelim aici a fost trimis la incalzire spre finalul meciului cu Miercurea Ciuc dar el s-a rezemat de gardul terenului si a refuzat sa intre pe teren. Bine ca am scapat de un asa caracter infect !!! Bietul de el se credea probabil vreun Neymar !!! Felicitari Gyuszi Balint !!! Toleranta zero la indisciplina !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button