UTA Arad

Balint a închis capitolul Khalaila: „Despărțire amiabilă cum se văd deseori în fotbal, ne-am orientat spre un alt atacant”





De ieri, UTA și Amir Khalaila au luat-o pe drumuri diferite. Atacantul israelian de 22 de ani nu a acceptat statutul de rezervă în „alb-roșu” și a solicitat dezlegarea contractului ce-l lega de echipa fanion a Aradului până în vara lui 2021. După ce s-a sfătuit cu antrenorul Laszlo Balint, conducerea grupării arădene i-a dat actele fotbalistului, care s-a întors deja acasă.

În acest moment, viceliderul ligii secunde a rămas doar cu doi atacanți de meserie, ambii în mare formă, Cipri Rus și Vali Buhăcianu, dar e de așteptat ca în curând să mai oficializat un transfer. „Nu am de ce să-i reproșez ceva lui Khalaila, pur și simplu vedem lucrurile din perspective diferite. El a plecat de acasă fiind convins că va juca toate meciurile, în timp ce eu am datoria să gândesc și să fac alegerile cele mai bune în interesul echipei UTA. Atât și nimic mai mult, a fost o despărțire amiabilă cum se văd deseori în fotbal și la case mult mai mari. Eu îi doresc baftă lui Amir indiferent unde își va continua cariera, iar noi, așa cum era și firesc, ne-am orientat deja spre un alt atacant. Campionatul e lung, pot interveni probleme neprevăzute, cel puțin David Miculescu va fi plecat la naționala Under 19 o perioadă și atunci trebuie să avem soluții de același nivel în lot”, ne-a mărturisit Laszlo Balint.

În această dimineață, utiștii au bifat a doua ședință de pregătire din cadrul ciclului săptămânal ce precede disputa de la Timișoara, cu Ripensia. Jucătorii și stafful se vor reîntâlni și mai târziu la un grătar, la „Botiș Captain’s Dreams”.









6 comentarii

  1. Drum bun și multă baftă, Amir Khalaila!
    Bine ai venit, Alexandru Ioniță, și la cât mai multe goluri inscrise in tricoul Bătrânei Doamne!

    0
    0
      1. L-a avut la Snagov deci nu-i este străin…și, până la urmă, cred că mai mare nevoie are Ioniță de UTA decât invers, la ora asta. Să vină, să fie serios, fără fițe, și are numai de câștigat.

        0
        0
  2. Israelianul ,jucător bun ,și-o fi spus ,cînd mai joc eu in locul celor doi.. Că profesionist trebuia să ia în calcul ,că lupta cu alte echipe incepe cu lupta de titularizare in cadrul propriei formații. Tinerel și chipeș ,cum pare,cu ceva valoare,îi mai scăpa și ceva din etica formațiilor . UTA nu e o formație oarecare ,și mai mult e aflată în sezonul cu un obiectiv de mult așteptat. Nu întîmplator ,Balint se uita la caractere. E timp. de căutare a unui al treilea atacant .Va avea destul timp sa arate ce poate. Acum tot. efortul spre cele trei puncte de la Timișoara . Hai UTA !!!

    0
    0
  3. Ar fi fost aproape imposibil sa se impuna inaintea lui Buhacianu,sau Cipri Rus…..Nici o sansa….Asa ca….Nu de nevoie,ci acum UTA alege….si culege….
    Ionita este un preferat de al lui Balint,ia sa vedem daca are garantia de titular?Aaaaaa….i s-au terminat ofertele?Eu,personal,i-as da pas!Pana acum aceste vedete,ne persiflau,nu ne bagau in seama…..Ia mars in Liga a 3-a….UTA nu este o varianta de rezerva…..Ajunge!S-a schimbat situatia….

    0
    0
  4. Ionita a fost golgeter la Snagov sub comanda lui Balint, deci , stie cu cine are de-a face . pe de alta parte , sa nu uitam ca a fost dorit inca de la inceputul campaniei de achizitii , inseamna ca se incadreaza in cerintele antrenorului…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button