Fotbal judetean

În această seară aflăm finalistele primului turneu de Old Boys organizat de AJF Arad





Prima ediție a Campionatului Județean de Old-Boys debutează astăzi cu cele două zone. Fiind perioada concediilor, dar și temperaturi destul de ridicate pentru fotbaliștii veterani, nu s-a reușit o acțiune de masă, așa cum s-ar fi dorit inițial, astfel că sunt suficiente două locații pentru stabilirea finalistelor. Se va juca Mândruloc și în cartierul arădean Bujac, câștigătoarele celor două mini-turnee urmând să-și dispute finala sâmbătă, 24 august, în jurul orei 18, în deschiderea main-eventului dedicat sărbătoririi a 120 de ani de fotbal în Arad și România, respectiv partida dintre selecționata României de veterani și Old Boys UTA.

Așadar, astăzi, începând cu ora 17, la Mândruloc vor intra pe teren: Mureșul Ususău, Păulișana Păuliș, Spicul Olari și Speranța Turnu, iar de la ora 19, pe terenul din Bujac, se va juca în trei: Olimpia Bujac, Indagrara și Ceala.

2 comentarii

  1. Asta mai lipsea. Cupa cartierelor, cupa familiilor, cupa cătunelor, cupa pensionarilor. Ce mai urmează? Când ați fost în insolvență, erați „miau-miau” cu echipele afiliate. Acuma, ca aveți niscaiva bani, aruncați în stânga și în dreapta cu ei, pe tot felul de competitii fără pretenții și fără rost. Și vă bateți joc de echipe, cu regulamente de rahat. În 50 de ani nu au fost atât de puține echipe în liga a 4-a, aici trebuie sa va puneți problema. Sau că liga a șasea e amboulea, ca nu pica nimeni din onoare, an de an, și mai bine s-ar comasa cu liga a V-a, cum a mai fost acum vreo 12 ani. Dar ai cu cine sa vorbești?

    0
    0
    1. competitiile de fotbal de masa sunt sustinute din bani de la Consiliul Judetean, pe baza de proiecte, participantii, din toate categoriile enumerate de tine dar mai sunt multe altele, NU PLATESC NICI O TAXA pentru aceasta participare … deci nu sunt bani cuc are sa se paote face orice la AJF … da-ne un exemplu de regulament, de o prevedere care este cum spui tu. Jumatate din judetele din Romania au 12 echipe in Liga 4, si multe dintre ele au dat, ca si Aardul, 3-4-5 echipe in Liga a treia … si probabil si anul viitor va mai urca una. Nu numarul conteaza, ci competitia si sa promoveze prima la baraj … si de 5 ani asta s-a intamplat … cu ce e de vina AJF ca unele comune nu mai au bani sa finanteze fotbalul, la unul din cele 3 esaloane, cum e cazul Turnu sau Semlac? sau ca nu sunt copii suficienti, cum e cazul Savarsin si partial Nadlac? ganditi-va un pic la interesul general, nu la ce v-ar conveni unuia sau altuia, e vorba despre scopurile generale, si la asta, AJF Arad sta foarte foarte bine.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button