UTA Arad

Suporterii arădeni se deplasează cu autocarul la Timișoara, pentru disputa cu Ripensia





Cu maxim de puncte și golaveraj 9-0 după trei runde, UTA suscită interesul și susținerea a tot mai mulți suporteri, care speră ca în vara lui 2020 să sărbătorească o mult visată promovare în Liga 1. Sâmbătă, „Bătrâna Doamnă” se deplasează în apropiere, la Timișoara, pentru duelul cu o altă formație de tradiție, Ripensia.

Din acest sezon, formația lui Pelici își desfășoară meciurile de acasă pe arena „Electrica”, acolo unde evoluase ACS-ul în stagiunea precedentă. Spre exemplu, la derby-ul „alb-violet” cu ASU, tribuna a doua a fost în întregime cedată suporterilor echipei lui Cosmin Petruescu. Au fost aproximativ 1000 de fani, ceea ce s-ar putea întâmpla și sâmbătă, cu susținătorii UTA-ei, căci cei de la Ripensia se gândesc și la „rețeta” financiară a partidei. Prețul de intrare la partidele de acasă ale lui „Ripi” în noua stagiune este de 10 lei.

Până una alta, fanii „roș-albilor” au anunțat pe pagina Ultras Arad condițiile în care se va face deplasarea în orașul de pe Bega, pentru disputa de sâmbătă, de la ora 11: ”Cu ocazia meciului Ripensia-UTA, peluza noastră organizează deplasarea suporterilor cu autocarul. Înscrierea este obligatorie! Pentru a rezerva un loc sau mai multe, vă rugăm să lăsați un mesaj privat pe pagina noastră și ulterior veți primi toate informațiile necesare (preț, ora plecării, locație, etc.). Locurile sunt limitate! În cazul în care rămân foarte puține, prioritate au membrii galeriei”.

 

9 comentarii

  1. Ar trebui promovata intens aceasta deplasarea de catre suporteri, club si presa. Suntem pe val, Ripensia e de batut, iar daca vom fi peste 500 de utisti la meci si vom face o atmosfera frumoasa nu ratam victoria. Ar fi excelent sa continuam cat mai mult seria victoriilor.

    Haideti sa mergem cu mic cu mare la Timisoara!

    0
    0
  2. Ioan, va fi un meci foarte ,foarte greu cu Ripi. Ăștia vor juca din ambiție și dăruire și vor face tot posibilul sa se apere sa nu primească gol…As fi mulțumit cu un 0-1 pt. UTA.

    0
    0
  3. Sper ca, de data asta , Ripensia sa nu mai fie un obstacol in fata UTA.-ei si UTA sa castige la pas. Bineanteles ca va fi un meci destul de greu dar UTA. are un mare avantaj si acela este LASZLO BALINT care stie sa ii capaciteze pe jucatori la fiecare joc si de al pregati asa cum trebuie !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA , HAI BAIETII !!!

    0
    0
  4. Ripensia ,modesta va căuta să facă un joc de apărare cu contre. Poate ieși neașteptat laj joc .! Nu are atacul Petrolului și o poate costa golaverajul ,care la lupta de supraviețuire ,va conta . Speră la o partida mai slabă a celor din Arad.Singura lor șansa .Acum vom vedea la UTA ,varianta de atac tip lider .. Adică de la început 6 ,7 jucători în careul timișan.!!Variante de studiu sau așteptare nu pot da rezultate dacă vrei locul unu . La 2-0 ,RIPI nu se mai ridica ,și îi putem spune RIPI fara ,,I” la urma. Adică ,,RIP !!

    0
    0
  5. Castiga UTA. cu siguranta ,nici nu se pune problema de data aceasta !!! Forta UTA UTA UTA , HAI BAIETII !!!

    0
    0
    1. si daca nu va sta cam greu sa bata uta de azi care nu nai e cea din sezonul trecut cred ca acest meci e despre uta nu despre ripensia sincer trebuie sa ii batem la 2 diferenta!

      0
      0
  6. Niciodată ripensia nu va sta capra la UTA, cam unde ne-au prins ne-au si tras o, indiferent ca sa jucat pe paltinisanu, electrica (ce rusine am avut atunci, ei erau in liga a5a noi in a doua si ne-au dat 3-0 in cupa romaniei) sau chiar la Șiria! Au jucatori buni, nu degeaba au batut argesul la pitesti in prima etapă, si au si un antrenor care nu stiu dacă in cariera de antrenor daca a pierdut vreodată cu UTA!

    0
    0
  7. OK Florine dar de data asta , Ripensia o ia in barba cu tot cu Pelici de la UTA. Ripensia , sa se pregateasca de o noua infrangere , UTA. este peste ei la ora actuala si mai ales ca, Laszlo Balint, nu isi permite sa ia acest meci ca unul usor ci il va pregati asa cum trebuie, deci nu ii dau nicio sansa Ripensiei !!! FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button