UTA Arad

ROMASIA, un nume nou pe lista de sponsori a clubului UTA





Rezultatele bune ale „Bătrânei Doamne” nu atrag doar suporterii la stadion, ci și noi sponsori. Astfel, clubul UTA a anunțat încheierea parteneriatului cu compania ROMASIA, deținătoare a pachetului BRONZE.

Dar cine este noul partener al echipei fanion a Aradului? ”ROMASIA este o companie românească de trading, cu birouri în România (Arad și București) și China (Guangzhou și Yiwu), Vietnam (Da Nang) și Hong Kong. Prezenți de 12 ani pe piața din România, ne mândrim cu un portofoliu de aproximativ 300 de clienți, de la firme nou înființate până la companii mari de distribuție sau companii multinaționale. Având colegi români aflați în permanență la birourile din China, precum și depozite proprii în Yiwu/China – ROMASIA este capabilă să ofere servicii complete de achiziții, logistică, transport și formalități vamale. De la bunuri de larg consum la utilaje pentru producție, de la jucării până la proiecte complete în domeniul HoReCa, ROMASIA acționează ca mandatar pentru clienții săi și le oferă servicii complete de import”.

Printre facilitățile pe care le are noul sponsor utist se numără: expunerea în timpul sezonului pe panoul de la stadion „UTA este a tuturor arădenilor!”, dar și pe site-ul oficial și în programele de meci, expunerea a 4 bannere (300×90 cm) cu logoul companiei pe laturile arenei „Motorul”, dar și două abonamente gratuite.

 

3 comentarii

  1. Apar rezultatele, apar și sponsorii, un lucru normal in capitalism. Se poate mult mai bine, iar in momentul in care ”Primăria Arad” de pe tricouri va fi inlocuit cu un brand privat putem spune că avem un club cu adevărat sănătos. Spun asta pentru că nu pot uita episodul recent, cel cu șantajul in legătură cu finanțarea, un fel de secure deasupra capului. UTA, așa cum este astăzi, promite mult, cu un stadion nou care va fi terminat până la urmă, cu grupe de copii și juniori, cu o istorie frumoasă și un Palmares invidiat de multe cluburi, cu suporteri frumoși, atuuri importante pentru cineva care vrea să investească in fotbal cu adevărat, nu doar să spele bani. Răbdare și tutun, zic, și o să apară soarele și pe strada noastră, in curând.

    0
    0
  2. se alatura cat mai multa lume buna de echipa noastra ,campioana provinciei,UTA ARAD!
    CUM SA NU-TI asociezi numele de o legenda a fotbalului romanesc?

    0
    0
  3. Sunt unii totusi cu CEAFA MAI LATA si creier mai putin care critica in continuare UTA,istoria si performantele sale,,sunt tot mai putini si vorbesc pe la colturi si nu prea mai sunt luati in seama!
    UTA va ramane BRANDUL cel mai valoros AL orasului de pe MURES!
    ODATA CE VA FI DESCHISA SI ARENA NOUA SE VA CREEA ACEA EMULATIE CARE va impinge echipa de la spate!
    presimt ca este anul UT-ei,campioana provinciei merita se reina acolo unde ii este locul ,in liga1 indiferent de opiniile si sfaturile unora asa zis cunoscatori in ale fotbalului! HAIDE UTA! UTA,UTA,UTA,UTA,UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button