UTA AradzTOP ARTICOLE

Romario Moise, mijlocașul ales de UTA: împrumut de la Astra până vara viitoare





Astăzi, conducerea clubului UTA, prin impresarul Bogdan Apostu, a reușit să bată palma cu Astra Giurgiu pentru împrumutul lui Romario Moise până în vara anului 2020.

Mijlocașul central de aproape 24 de ani nu a fost considerat indispensabil Dan Alexa, mai ales după revenirea lui Budescu la echipă si a fost lasat sub comanda lui Laszlo Balint.  Moise vine să acopere un post sensibil în curtea Bătrânei Doamne, cel de număr 8. De menționat că pe Transfermarkt, noul jucător al ros-albilor lui este cotat la 400.00 de euro.

Cu această mutare anunțată îm această seară, UTA își încheie campania de achiziții. Mijlocașul s-a născut în 21 septembrie 1995 la Ploiești și a făcut junioratul la Astra Giurgiu. Tot în tricoul giurgiuvenilor a debutat și în Liga 1.

”Sunt bucuros că am ajuns la o echipă importantă în fotbalul românesc. Știu că UTA este Campioana Provinciei, am venit aici cu sufletul deschis, cu gândul de a face performanță și de a readuce UTA acolo unde îi este locul. La Arad voi lucra cu un antrenor de top, care își dorește să câștige mereu, iar asta nu poate decât să mă motiveze. Sunt obișnuit cu presiunea și cu performanța de la Astra, deci știu ce înseamnă o astfel de luptă. Sunt pregătit să pun umărul la revenirea clubului pe prima scenă a fotbalului românesc”, au fost cuvintele lui Romario Moise, imediat după semnarea contractului.

Noul mijlocaș al Batranei Doamne se va prezenta e maine la antrenamentele aradenilor,  fiind – însă – improbabilă utilizarea sa din primul minut la Timișoara,  cu Ripensia.

 









18 comentarii

      1. Cand au postat initial stirea intr-un loc scria 22, intr-un loc 23 si pe facebook 24. Doar intrebam sa scrie exact. Ce am gresit?

        0
        0
          1. pe Transfermarket apare nascut in 1996
            pe Wikipedia apare nascut in 1995

            :))

            0
            0
          2. a jucat la Astra cu numarul 95 … vedeti si profilul de facebook … e 1995

            0
            0
          3. Romario Moise:
            ”Prenumele meu vine de la celebrul jucător brazilian. Sunt născut în 1995, iar în 1994 Romario a câştigat cu Brazilia Cupa Mondială”.

            0
            0
  1. Bine ai venit! Să fi ferit de accidentări, dar,, să pui osul” că în liga a doua se joacă mai pe,, forță”.

    0
    0
  2. Frumusețea Aradului plus o tribuna mai caldă ca la Giurgiu ,poate estompa așa zisa ,,coborire” în infern div. B ,pentru Moise. Obiectivul e comparabil și mergind. și mai departe exigenta fata de calitate e tot ca la Astra .. O colaborare care promite ceva in folosul ambelor echipe ,mai ales odată cu achiziționarea lui Copaci și Sthal !

    0
    0
  3. pe Transfermarkt apare ca mai are contract pana in iunie 2020 (cu Astra)…posibil sa fie „”liber de contract”” din vara?

    0
    0
  4. Un transfer foarte bun ,la fel ca si celelalte, Moise un jucator foarte bun care va pune umarul pt. promovarea UTA.-ei !!!

    0
    0
  5. Nu am incredere. Si acu 2 sezoane au adus 10 jucatori de liga1 si nimic. Sper ca Balint sa aiba capacitatea totusi sa si filtreze.

    0
    0
      1. Ady..sunt euforic acum…Eu ma gandeam doar la primele 4 etape macar si se pare ca suntem in grafic….Noi i-am salvat pe Ripensia,daca iti aduci aminte,la fel si pe Luceafarul..dar nu se pune….La ora 11,sunt prezent la Timisoara,pe Electrica!Mizez pe 2 solist,clar.Nu pe suste,pe valori doar!Batem la Ripensia!Apoi doar viteza….La ce vad ca joaca baietii,nu am nici cea mai mica emotie….Alta retzeta,alta mancare de peste…Sper ca sa nu ma insel si nu prea cred…

        0
        0
  6. UTA ,UT,UTA,UTA,UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI! SIGUR VA ANUL NOSTRU,SIGUR VOM PROMOVA!
    Îmi place · Răspunde · 2 · 10săpt.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button