Fotbal judetean

Sântana și Felnacul pierd la „masa verde” primele meciuri stagionale: Pașca, respectiv Crișan erau în stare de suspendare!





Noul campionat al Ligii a IV-a Arad a demarat cu două rezultate schimbate de Comisia de Disciplină, după ședința din această după-amiază. În culpă se află două dintre echipele cu pretenții ale primului eșalon județean, Unirea Sântana și Victoria Felnac.

Echipa lui Dan Cuedan câștigase cu mare efort „duelul” cu Șoimii Șimand, prin golul lui Băd, în condițiile în care a avut cu doi oameni mai puțin pe teren, după eliminările lui Istin și Radu Popa. Dar, un alt cartonaș roșu avea să fie decisiv pentru dezonodământul confruntării și anume cel încasat de juniorul Adelin Pașca, în finala județeană a juniorilor A1, de pe 3 iunie. Atunci fundașul îmbrăca tricoul pâncotanilor, în eșecul cu 2-0 în fața ineuanilor.

Tot pentru utilizarea unui fotbalist în stare de suspendare a fost pedepsită și Victoria Felnac. Daniel Crișan a fost eliminat de pe teren în ultimul minut al etapei cu numărul 30 al campionatului precedent, tot la Ineu, dar a evoluat weekendul trecut, la Beliu, acolo unde echipa sa obținuse remiza: 3-3.

Și tot un caz de înfrângere la „masa verde” s-a petrecut și în Liga 5-a, Podgoria Șiria câștigând la Comisia de Disciplină meciul de la Șepreuș. Pe teren gazdele s-au impus cu 3-2.

Pe lângă pierderea partidelor cu 3-0, cluburile din Sântana, Felnac și Șepreuș au fost amendate și cu 500 de lei. Și toate au drept de recurs în două zile de la publicarea sancțiunilor pe site-ul AJF.









6 comentarii

  1. Dacă tot v-ați întâlnit la ședința aia unde ați pus la cale sistemul ăsta competițional mai mult decât ciudat, nu s-a găsit nimeni de la A.J.F. Arad ca să informeze cluburile despre situația cartonașelor pentru jucători, mai ales că în unele cazuri, acestea se reportează pentru ediția următoare? Nu de alta, dar eu pun pariu că cluburile în culpă nici nu știau că acești jucători erau în stare de suspendare, altfel nu făceau o asemenea tâmpenie? Chiar așa, există dialog între A.J.F. Arad și cluburi sau doar impuneri și obligații spre cluburi și nici o responsabilitate a A.J.F. CĂTRE cluburi? Sau este o plăcere acolo, la „instituție”, când un club „calcă pe bec”?

    0
    0
    1. Nu este un sistem ciudat, s-a aplicat si anul trecut la o grupa de juniori la AJF. Nu trebuie AJF sa informeze nimic, exista un Regulament care ar trebui sa fie citit de cei care conduc cluburile afiliate. Nu este nimic nou, este de ani de zile aceasta prevedere, suspendarile dictate intr-un campionat si neexecutate în acel campionat, se continua in campionatul urmator. Deci poate fi vorba despre suspendari de jucatori, de oficiali, de terenuri de joc. Modul de comunicare al AJF este prin situl ajfarad.ro, unde cei doi jucatori suspendati apar in comunicatul Comisie de Disciplina din 6 iunie 2019. Mai mult decat atat, comisiile AJF sunt independente de conducerea AJF, care doar ia act de continutul deciziilor comisiilor si le pune in practica. Deci nu exista motive de barfe si discutii despre aceste subiecte, totul este clar si precis.

      0
      0
      1. Problema e ca marele puia nu a putut atat sa faca sa ceara de la ajf situația la zi Pe un fax le primea etc. Însă e amatorism maxim si santana vrea in liga a 3 doamne dzeule . Ca au pățit asta si felnac sau șepreus e altceva pt ca barem ei nu au marii pretenții cand imi amintesc cum declara cuedan ca la santana el conduce tot

        0
        0
  2. Numai cereti demisia lui puia ca nu va pleca de lângă echipa mai ales de când are legături strânse si cu conducerea orașului

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button