Șoimii Lipova

Ecourile derby-ului rundei inaugurale în C4! Sabău: „Cred că arbitrajul a făcut diferența” v.s. Trică: „Puteam să mai marcăm, importante sunt punctele”





„Ciocnirea” vicecampioanelor ediției precedente de Liga 3-a, Lipova – în seria a IV-a, iar  FC U Craiova 1948 – în a treia, a fost adjudecată de formația olteană chiar în orașul din Podgoria arădeană. Susținută de aproximativ 200 de fani, „Știința” a fost echipa mai creativă, a avut ocazii destul de multe și, în final, a plecat acasă cu trei puncte mari.

„Șoimii”, prin vocea lui Flavius Sabău, acuză arbitrajul brigăzii condusă de Răzvan Lădar. „A fost un joc echilibrat, cu o echipă bună, organizată, cu un buget foarte mare, cu jucători de calitate, dar cred că arbitarjul a făcut diferența astăzi. Faza golului a fost suspectă de offside, iar pe noi ne-au oprit de două-trei ori la prin semnalizări ale asistenților. Au avut și ei ocazii, am avut și noi una foarte mare în repriza a doua, din doar câțiva metri. Am încercat să ne facem jocul, dar odată cu plecarea lui Trabalka, era clar că vor ști totul despre noi. Ne-au urmărit și la ultimul amical, este o echipă bună, cu care trebuie să fructifici puținele ocazii pe care le ai, altfel e greu. În repriza a doua, am încercat să jucăm mai direct și parțial ne-a ieșit. Am avut ocazii, dar nu am dat gol. Am luptat bine cu o echipă bună, cu pretenții. Dacă fostul meu golgheter este rezervă al ei, e clar ce lot au ei și ce lot avem noi”, a spus antrenorul principal al „șoimilor”.

Eugen Trică s-a agitat mult pe banca celor de la U. Craiova, iar în minutele finale chiar s-a ales cu un cartonaș galben pentru proteste. Din aceleași motive, avertisment a luat și preparatorul Vasilică, însă la final delegația craioveană a fost cea care a sărbătorit succesul împreună cu galeria venită pe arena „Podgoria”.  „Am controlat jocul, am avut multe situații de a marca, dar cel mai  important este că am luat cele trei puncte pe terenul unei echipe ce anul trecut s-a bătut la promovare până în ultimele etape. Suntem bucuroși de rezultat, puteam să mai marcăm, dar am ratat nepermis de mult. Voi avea o discuție cu băieții, nu e posibil să nu avem concentrare în fața porții, trebuia să avem 2,3-0. Așa, puteau să ne egaleze pe final și asta nu e bine deloc. Am început bine, vrem să continuăm tot așa, avem toate condițiile și o luăm pas cu pas. Mulțumim galeriei, suporterii au fost fantastici, ca de fiecare dată. Vin cu noi în toate deplasările și ați văzut cât de frumos ne-au încurajat”, a spus „principalul” craiovenilor.

Întrebat de ce a insistat pentru transferul lui Kevin Trabalka de la Lipova, fostul tehnician al UTA-ei în sezonul 2013-2014 a adăugat: „Trabalka a debutat pentru noi astăzi pe final. Am încredere în el, sper să marcheze pentru noi, de aceea l-am și adus. Eu l-am debutat în Liga 2-a, la 16 ani, știu ce poate. Este un jucător de mare valoare, sper să fie sănătos și să joace cât mai mult”.

În runda cu numărul doi a Ligii a 3-a, Lipova se deplasează la Horezu, în timp ce craiovenii îi găzduiesc pe cei de la Târgu Cărbunești.









5 comentarii

  1. Arbitrajul a fost de vina ca echipa n-a jucat aproape nimic pana prin minutul 72 ? Antrenor are echipa asta ? Suprafata de joc proasta ! Mereu gasesti motive pentru esecurile pe care le ai in alta parte nu la tine in ograda Penibil !

    0
    0
    1. Cum poți sa dai vina pe arbitraj când ai avut o singura ocazie tot meciul, iar adversarul încă 5-6 în afara de gol, inclusiv o bara și o ratare cu poarta goala din 3 metri!? :))

      0
      0
  2. Am urmărit meciul.e adevărat,gazdele o singura ocazie mare.in schimb ,Craiova(echipa cu care țin de copil),a ratat nepermis de mult!meciul a fost echilibrat,frumos.felicitari portarului Iliescu!a scos multe faze!Frica trebuie sa facă ceva cu ratările in fața porții!
    Hai FC U,singura echipă a Craiovei!singura adevărată!felicitari Șoimii Lipova!meci bun.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button