Progresul Pecica

Pecica l-a transferat pe Szekely în preziua derby-ului cu Crișul





Cea mai proaspătă divizionară terță arădeană a profitat de incertitudinea de la Sebiș și a pus mâna pe golgheterul Szabolcs Szekely. Aiudeanul și-a manifestat dorința de a pleca de la gruparea de pe Crișul Alb încă de acum trei săptămâni, dar, fiindcă lucrurile nu s-au îmbunătăți la nivel de lot, de această dată a pus și mai radical problema. Până la urmă, Progresul Pecica a căzut la o înțelegere cu formația sebișeană pentru o sumă modică și va fi la dispoziția lui Dan Stupar începând cu derby-ul de mâine, din prima rundă a Ligii a 3-a, cu Crișul Chișineu Criș.

„Fotbalistul a fost legitimat în această după amiază și antrenorul nostru își primește și atacantul de careu pe care ni l-a solicitat în această vară”, a confirmat Cristian Pilan, directorul sportiv al „galben-albaștrilor”. De-a lungul carierei sale, „vârful” de 34 de ani a mai evoluat la Gloria Bistrița, Unirea Alba Iulia, Unirea Urziceni, CFR Timișoara, ACS Poli, UTA, Performanța Ighiu, CNS Cetate Deva, CSM Lugoj și, bineînțeles, Național Sebiș.

6 comentarii

  1. @Ardeleanul: Este vorba despre un transfer la Pecica…Citeste cu atentie stirea!
    Szekely este un varf foarte viclean. Eu preconizez ca o sa fie golgeterul echipei lui Dan Stupar.

    0
    0
  2. Care e suma???? Ma gândesc ca ști de vorbești de asta????? Ce jmecherii a mai făcut asta care arunca vina pe alți?????

    0
    0
  3. Consilierii conduc, ca al lor este clubul. Nici nu dau bani, dar nici nu sunt barbati sa-si asume inchiderea lui, il lasa asa sa ne facem de ras si dupa o etapa-doua sa plece jucatorii, sa fim de rasul tarii. Rusine sa le fie la groparii fotbalului din Sebis!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button