Liga a 2-a

Liga a II-a, etapa a 4-a: Mioveniul o aruncă pe UTA în afara podiumului după succesul din derby-ul județului Argeș





sâmbătă, 24 august, ora 11:00

FK Csikszereda – Dunărea Călăraşi 1-1

Vereș 28/Crișan 25

Ripensia Timişoara – UTA Arad 2-1

Voinea 87, Zaluschi 90+3 (pen.) / Ursu 45+2

Sportul Snagov – Metaloglobus Bucureşti 0-3

/ Ov. Herea 17,71, Ghenovici 69

Pandurii Târgu Jiu – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 0-0

Daco-Getica Bucureşti – CSM Reşiţa 1-0

Răducan 8

Concordia Chiajna – Turris Oltul Turnu Măgurele 0-3

/ S. Pană 6, Ciobanu 73, Turkovic 83

sâmbătă, 24 august, ora 18:00

Rapid – ASU Politehnica Timişoara   1-0

Scutaru 83 (autogol)

Duminică, 25 august, ora 15:30

Universitatea Cluj – SCM Gloria Buzău  0-2

V. Alexandru 39 (pen.), Huiban 79 (pen)

Luni, 26 august, ora 18:00

Farul Constanţa – Petrolul Ploieşti   0-0

Marţi, 27 august, ora 19:00

CS Mioveni – Campionii FC Argeş   2-0

Hergheligiu 45+1 și 59 (pen.)

Clasament

Etapa următoare (31 august): ASU Poli – Chiajna, Buzău – Mioveni, UTA – Snagov, Călărași – Ripensia, Metaloglobus – U Cluj, Viitorul Tg. Jiu – Daco-Getica, Turnu Măgurele – Constanța, Reșița – Rapid, FC Argeș – Pandurii Tg. Jiu, Ploiești – Csiksereda.

8 comentarii

  1. Că o ironie a sorții ,polul căldurii e la Măgurele cum e frigul la Joseni. !! Providența îți bagă niste puncte in buzunar ,dar nu pentru mult timp . Avertismentul nu a fost acest meci ,ci ,,bulevardele ” din apărare la Ploiești. !! Pedeapsa a fost cruntă cu un final de minut 92 ,ca odinioară la Brașov !!! Puțini antrenori recunosc,asta le e meseria , că e foarte greu de lucrat cu jucătorul român ,mai ales cu presiune pe cap . Suntem alături de ei ,dar trebuie să ne înarmăm cu multă răbdare ! Hai UTA !!

    0
    0
  2. Gloria Buzau o echipa buna a ligii a2a cu un antrenor foarte bun cu multa experienta si deosebit de exigent cu jucatorii a reusit sa inchege o echipa pana in momentul de fata , foarte buna !!! U, Cluj a devenit o echipa de nerecunoscut vai mama lor la cum joaca !!! Va fi o extraordinara de mare batalie la promovare anul asta foarte, foarte stransa !!! Sper ca meciul cu Ripensia a fost un accident si UTA. sa isi revina cat mai repede prin si mai multa munca la antrenamente pt. a se prezenta si mai bine la meciurile oficiale , numai prin munca multa si devotament mare baietii vor reusi visul mult visat, PROMOVAREA !!! Asa sa fie, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  3. o sa vedem in urmatoarea deplasare daca uta vrea sa promoveze oricum lupta cu adevarat va incepe in retur cu siguranta uta daca vrea promovare trebuie sa aduca jucatori care stiu sa tina de minge si mai ales sa fie pregatiti fizic cu crampe in min 70 esti mediocru in fiecare an apar echipe de nicaieri si promoveaza e ceva dubios as fo curios ce buget au turris si buzaul bine buzaul nu are drept de promovare!

    0
    0
  4. Fiind plecat in Timisoara si Serbia nu am fost la curect cu cate etape de suspendare are terenul lui U Cj.Ma bucura deriva de la U Cj si as dorii ca meciul cu UTA sa fie tot fara spectatori si sa se joace la Tg Mures !!!!Ilie Stan e periculos cu Gloria BZ, si e bine ca n-are drept de promovare !Hai UTA !

    0
    0
    1. Albaiulistule ,nu intereseaza pe nimeni unde ai fost tu plecat si ce faci tu si mai ales parerile tale de rahat, mai lasa-ne in durerea noastra si scuteste te de abjectiile tale bolnave.

      0
      0
  5. Mai Vasile n-ai diaree,,…..?si la cap fluturi……?E liber sa vorbestinu tu vrei sa ma cotonogesti. incepatorule in dale fotbalului….!

    0
    0
  6. Vasile sincer esti prea mic ca sa te lupti cu mine,U CJ are terenul suspendat 4 etape (nu cred ca au mai facut recurs…)si eu am intrebat elegant pe cunoscatori,iar tuii dai ca eu spun abjectiile bolnave…!!!!Mai omule tu discuti in fiecare saptamana cu maharii frf si liga ori(eu) cu oameni de fotbal dintre care amintesc vecinii Tantaru ori Limoniu……!!!!Canta la alta masa Vasile..ori la unii arbitrii sau observatori ce nu-i cunosc..la 66 ani.!Hai UTA….!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button