Fotbal judetean

Trupa lui Ciba nu se regăsește, oaspeții – mai autoritari decât o arată scorul: Victoria Felnac – ACS Socodor 1-3





Chiar dacă obținuse un punct la Beliu în prima rundă, Felnacul le-a pierdut pe toate la Comisia de Disciplină a FRF, iar șocul s-a simțit, oarecum, în fața celor de la Socodor. Chiar și fără antrenorul Darazs pe bancă sau președintele Crișan în tribună, Dema et. comp. s-au mobilizat la Felnac și au obținut trei puncte meritate, care, coroborate cu cele contra UTA-ei II, plasează formația din apropierea Graniței în plutonul fruntaș al Ligii a 4-a.

Pe o suprafață de teren foarte bună, Socodorul a arătat multă poftă de joc încă din debut, iar o ratare a lui Molcuț a prefațat deschiderea scorului. După un corner, Crișan a respins doar până la „veteranul” Olariu, care a șutat impecabil, de la 25 de metri, sub transversală. Mako a avut și el o situație bună până la pauză, felnăcanii neavând replică.

Tot oaspeții au fost vioara întâi și la reluare și, practic, au decis soarta meciului la două faze consecutive. Mai precis, au fost două erori ale gazdelor, care și-au introdus balonul în proprie poartă. Mai întâi (63), a făcut-o Edu după un corner, iar mai apoi și Gyebnar l-a păcălit pe Șoltesz printr-o deviere nefericită la centrarea lui Pirtea (64). De abia când partida era jucată, cu 3 minute înainte de final, Mario Bubuș a reușit să înscrie cu un șut cu exteriorul, de la 18 metri, care a găsit colțul lung al porții lui Vaida.

1-3, scor la care Lucian Ciba e obligat să recunoască superioritatea adversarului. „Felicit Socodorul, ne-a dominat din primul minut. Au fost mai buni, au meritat clar victoria. Despre ai mei, nu am ce să zic. Avem cea mai experimentată echipă, cu media cea mai mare de vârstă, trebuia să legăm jocul, dar nu am reușit nici trei pase legate. Golurile au venit cum au venit, în special pe greșeli personale, pe care trebuie să le corectăm, dacă vrem să arătăm că suntem fotbaliști. Jocul m-a nemulțumit total, mai ales că am avut un teren impecabil, tuns și udat perfect. Nu avem nici o scuză”, a punctat fostul atacant al UTA-ei.

Fiindcă s-a retras din lotul divizionar patru de arbitri, Sebastian Mako poate să joace din nou în tricoul Socodorului și a fost unul dintre cei mai periculoși jucători și astăzi. „Am mers la Felnac cu gândul să câștigăm. Chiar dacă ne-a lipsit antrenorul, ne-am mobilizat și am respectat fiecare sarcinile primite. Am reușit să ne creăm mai multe ocazii, scorul putea fi mult mai mare. Pe final, ne-am relaxat, era 3-0 și ei au marcat golul de onoare. Ne bucurăm de rezultat, am legat două victorii și o vrem acum pe a treia, chiar la Sântana, de ce nu?”, a spus atacantul ACS-ului.

Formații:

Felnac: Soltesz – D. Crișan, V. Fritea, Edu, Gyebnar – Vidac (13 Țigan), R. Fritea – S. Măgulean (63 Gabor), Maxim (82 L. Stanciu), S. Bogdan – Bubuș. Antrenor: Lucian Ciba.

ACS Socodor: Vaida – Todinca, Gherheș, Pîslariu, D. Ardelean – Olariu (66 Bibarț), Bondor (90 Botaș), Dema, S. Mako (90 Gaga) – Pirtea, Molcuț (78 Flueraș).

Arbitri: Alin Deac – Andrei Pîslaru, Cristian Cășuț.

Observatori AJF: Gabor Biro, Eugen Roșu.









4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button