Stranieri aradeni

Adi Petre revine în primul „11” al lui Esbjerg cu primele goluri stagionale! + VIDEO





Adrian Petre revine în prim planul fotbalului danez cu o „dublă” la al doilea meci ca titular la Esbjerg (mai jucase din primul minut doar în runda inaugurală, cu Midtjylland) în acest sezon al Superligii. Contra celor de la Silkeborg, fotbalistul arădean a înscris pentru 1-0, cu o reluare din apropiere după o fază fixă a ehipei sale, iar apoi a egalat la 2 dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, bătută pe colțul scurt.

 ”Azi au venit și primele doua goluri din acest sezon, tocmai când am conștientizat cu adevărat cât de mult înseamnă să-ți insușesti cultura muncii. Așteptați-vă de acum la tot ce e mai bun!”, a postat Adi Petre pe Facebook. Esbjerg are mare nevoie de reușitele fostului utist, plătit cu o jumătate de milion de euro în vara lui 2017, căci ocupă penultimul loc în campionat după 7 etape disputate.

Semifinalist la Euro U21 cu echipa națională de tineret a României, pentru care a înscris un gol în partida din grupe cu Croația (4-1), Petre a reușit două performațe importante cu danezii, promovarea în primul eșalon și calificarea în preliminariile Europa League.

Tot o „dublă” a înscris și un alt fost atacant al „Bătrânei Doamne” în acest weekend și tot într-un campionat nordic, liga a doua finlandeză. Este vorba despre David Popa, care marcat în Kajaani – AC Oulu, în minutele 64 și 90. Formația fotbalistului crescut de Atletico este pe poziția a 8-a din 10 posibile.

VIDEO: Rezumatul patidei Esbjerg – Silkeborg cu „dubla” lui Adi Petre

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button